Naar inhoud springen

Overleg Wikipedia:Stemlokaal/Checkuser etc/Artikel 7 schrappen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Troefkaart in het onderwerp Artikel 7: Aanvullingen

zou artikel 7 in het kader van goede informatie voor de stemming svp ook letterlijk op de stempagina geciteerd kunnen worden, dat leest veel gemakkelijker? oscar ° overleg 26 mei 2008 10:40 (CEST)Reageren

Staat nu in ieder geval hieronder, Troefkaart 26 mei 2008 12:23 (CEST)Reageren

Artikel 7: Aanvullingen[brontekst bewerken]

  1. De Arbitragecommissie kan overwegen bij de aanwijzing van drie van haar leden aan een zaak, één van deze drie leden aan te wijzen als "procesbegeleider", die hoofdverantwoordelijk is voor het in behandeling nemen en uitvoeren van de zaak.
  2. De Arbitragecommissie kan overwegen bij de aanwijzing van drie van haar leden aan een zaak, een (zelf op te stellen) roulatieschema te gebruiken, waarbij ruimte wordt gelaten voor de mogelijkheden van afwezigheid of betrokkenheid van leden.
  3. Als dit voorstel wordt aangenomen, kunnen de eerste verkiezingen voor alle zeven commissieleden plaatsvinden; vervolgens wordt er een half jaar later een verkiezing gehouden voor drie van de commissieleden, de nummers twee, vier en zes qua percentage voorstemmen, en een half jaar later voor vier van de commissieleden, de nummers één, drie, vijf en zeven, en daarna elk half jaar verkiezingen voor de drie respectievelijk vier die er al een jaar zitten.

Gekopieerd uit Wikipedia:Arbitragecommissie/Reglement door Troefkaart 26 mei 2008 12:23 (CEST)Reageren