Overleg gebruiker:194.171.7.38

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door RonnieV in het onderwerp Wikipedia en auteursrecht
Waarschuwing Waarschuwing - Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige wat we van u weten. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 14 nov 2017 13:59 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Altria Group
  2. 9 jun 2019 18:15 (CEST) Deels leeghalen van andermans overlegpagina
  3. 9 jun 2019 18:16 (CEST) Nog een keer
  4. 8 okt 2020 11:03 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Beleg van Alkmaar

Oud ws[brontekst bewerken]

{{ws-organisatie|[http://www.nki.nl Nederlands Kankerinstituut, Plesmanlaan 121, 1066 CX Amsterdam (NL)]}}

  1. 30 mei 2007 16:09 (CEST) vandalisme (weghalen alinea) op Kantonrechtersformule
  2. 1 jun 2007 09:31 (CEST) linkspam op Kanker (aandoening)
Doorgehaald; de link was m.i. wel degelijk van toepassing. - Erik Baas 2 jul 2008 02:15 (CEST)Reageren
Opgelet! Externe link(s)

Beste anonieme gebruiker, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Cookie dough, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Artikel NKI - AVL[brontekst bewerken]

Beste gebruiker onder IP-adres, ik heb uw bijdrage, het artikel Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, helaas moeten voordragen voor verwijdering: het is in verschillende delen rechtstreeks overgenomen van de website van het NKI-AVL, en dat is vrijwel nooit toegestaan, ivm auteursrechten. Zie bijv. Wikipedia:Auteursrechten en Wikipedia:Wat je niet moet doen. Alleen als de rechthebbende van de tekst expliciet toestemming verleent voor publicatie onder de voorwaarden zoals die voor Wikipedia gelden, zou de tekst op Wikipedia kunnen worden overgenomen. Zie voor meer informatie over het verkrijgen en geven van dergelijke toestemming Wikipedia:Auteursrechten#Als_iemand_iets_vrij_wil_geven_voor_Wikipedia. Als u verdere vragen heeft, laat dan een berichtje achter voor de Help:Helpdesk, of op mijn overlegpagina, Overleg gebruiker:Paul B. Groet, Paul B 27 nov 2008 14:41 (CET)Reageren

Aanvulling: eventuele discussie over de verwijdernominatie vindt bij voorkeur plaats op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081127. Paul B 27 nov 2008 14:43 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081127 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 28 nov 2008 01:03 (CET)Reageren

Ondertekenen van overleg[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker! Bedankt voor je bijdragen aan Wikipedia. Als je wilt meedenken en discussiëren op overlegpagina's, is het echter de bedoeling dat je je bericht ondertekent door middel van vier tildes (~~~~). Hiermee wordt automatisch je gebruikersnaam en het tijdstip onder je bericht gezet na het drukken op "Pagina opslaan". Alleen zo krijg je een dialoog die deze naam ook waardig is.

Het invoegen van vier tildes kan op meerdere manieren, namelijk zo:

  • Klik op Ondertekening en tijdstempel (Ondertekening en tijdstempel). Deze knop is te vinden op de pictogrammenbalk boven het bewerkingsveld.
  • Klik op de groep van vier tildes onder het bewerkingsveld bij de Speciale tekens.
  • Met je toetsenbord:
    • Qwerty-toetsenbord: typ de tilde met [Shift] plus de toets links van de [1] of de [Z];
    • Azerty-toetsenbord: typ de tilde met [Alt gr] (rechts van spatiebalk) plus de [=~+]-toets (schuin rechts boven [Alt gr]).
Let wel, de tildetoets reageert op de meeste toetsenborden als een accenttoets: reactie na twee aanslagen (tweede aanslag op dezelfde toets of op de spatiebalk).

Zie de toepasselijke hulppagina Ondertekening.

Alvast hartelijk bedankt! –Krinkle 26 nov 2009 18:52 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Gekaapt[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Gekaapt dat is genomineerd door Maniago. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100112 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 13 jan 2010 01:04 (CET)Reageren

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen. Je hebt meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Wikipedia en auteursrecht[brontekst bewerken]

Beste niet-ingelogde bewerker,

Fijn dat u wilt bijdragen aan Wikipedia. Uw recente bijdrage aan het artikel over het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis heb ik ongedaan gemaakt. Wikipedia heeft een strikt beleid ten aanzien van auteursrechten. De door u in de eerste alinea geplaatste tekst is op meerdere plaatsen op internet letterlijk terug te vinden en voldoet daarmee niet aan de eis dat uw bijdrage door uzelf is geschreven en/of geen auteursrechten of andere rechten van intellectuele eigendom schendt;, een eis die wel duidelijk te vinden is in de voorwaarden voor bewerking. Daarnaast is het niet de bedoeling om in de lopende tekst een verwijzing op te nemen naar de eigen site van het avl. Die link staat onder het artikel, onder het kopje 'Externe link(s)'.

Ik ga nog even kijken wat er uit uw bijdrage wel in het artikel kan worden opgenomen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 24 jan 2017 14:23 (CET)Reageren