Overleg gebruiker:46 Maras

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Dpmelderbot in het onderwerp Melding links naar doorverwijspagina's
Hallo 46 Maras, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.775 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Kahramanmarasspor.png[brontekst bewerken]

Beste 46 Maras, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Kahramanmarasspor.png. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20090326 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 27 mrt 2009 02:22 (CET)Reageren

Bestand:Spor Toto 3. Lig logo.png[brontekst bewerken]

Beste 46 Maras,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geüploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.

Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 1 apr 2011 18:08 (CEST)Reageren

Bestand:Veghelturkgucu.png[brontekst bewerken]

Beste 46 Maras. Ook Bestand:Veghelturkgucu.png heb ik genomineerd voor verwijdering ivm onvoldoende toestemming voor gebruik van de afbeelding. Dit moet geregeld worden via OTRS. Daarnaast staat op de website niet duidelijk vermeld dat het vrij is voor commercieel gebruik. Tot slot zou ik u willen aanraden om in het vervolg afbeeldingen te uploaden op Commons. Dan kan het op alle projecten van Wikimedia gebruikt worden namelijk en bovendien wordt het lokaal uploaden van afbeeldingen hier ontraden. Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 2 apr 2011 17:39 (CEST)Reageren

Als reactie op je vraag hier: Ik heb nu de logo geüpload bij commons. Hoe krijg ik dat hier op de pagina? - Het was niet de bedoeling dat je déze afbeelding meteen op Commons zou zetten. Het was meer voor bij een volgende keer. Het geldt nog steeds dat dit logo copyrighted is en daarom heb ik het ook op Commons voorgedragen voor verwijdering. Je zult eerst toestemming moeten regelen om de afbeelding te kunnen gebruiken. Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 2 apr 2011 18:50 (CEST)Reageren
Oké. Maar wat het probleem is: ik ben zelf de websitemaker van futbollogo.com en heb ook 300 logos getekend. Dat zult u uiteraard niet weten. Maar hoe moet ik dan mijzelf toestemming vragen? Groeten. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 46 Maras (overleg · bijdragen) 2 apr 2011 21:59
Kijk maar bij Wikipedia:OTRS/Mijn eigen afbeelding en volg de genoemde stappen op. Dan moet het goed gaan. Trijnsteloverleg 3 apr 2011 09:53 (CEST)Reageren

SUL account[brontekst bewerken]

PS. Ik zie verder bij toeval dat je nog geen SUL account aangemaakt hebt. Ga daarvoor naar Speciaal:GebruikerSamenvoegen en volg de genoemde stappen. Als je daar hulp mee nodig hebt, hoor ik het graag en anders veel succes! Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 2 apr 2011 18:50 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Veghel Türkgücü[brontekst bewerken]

Beste 46 Maras, ik heb je artikel Veghel Türkgücü ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd, omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook aan dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven.

Op de lijst met te verwijderen artikelen staan alle genomineerde artikelen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het artikel verwijderd, tenzij het dusdanig wordt aangepast dat het verzoek door een medegebruiker kan worden ingetrokken. Wanneer je denkt dat het artikel compleet in orde is, vermeld dat dan op de genoemde lijst. Verwijder in geen geval zelf het verwijdersjabloon uit het artikel.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst?". Heb je daarna nog vragen, dan kun je altijd terecht bij onze helpdesk of (als je er echt niet uitkomt) onderaan mijn overlegpagina.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 2 apr 2011 19:20 (CEST)Reageren

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste 46 Maras, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 14 mei 2022 15:53 (CEST)Reageren