Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Christiaan Mantz

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Terugplaatsen


Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 15 aug 2011 18:55 (CEST) Weghalen sjabloon op genomineerde pagina
  2. 15 aug 2011 18:57 (CEST) Nogmaals
  3. 15 aug 2011 18:57 (CEST) en dit weer proberen
    • 1 dag blokkade

Love Systems[brontekst bewerken]

Hallo Christiaan Mantz, ik heb je artikel Love Systems ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Sonty (overleg) 7 aug 2011 21:48 (CEST)Reageren

Dag. Nav de mail.
  • Punt 1: inderdaad graag oppakken.
  • Punt 2: qua noten is het geen enkel probleem dat die anderstalige bronnen aanhalen, geen breektpunt maar wel graag vertalen wat kan ("Retrieved on July 7, 2010" naar geraadpleegd op 10 augustus 2011 of dergelijke).
  • Qua punt 3: als ze niet in Afrika actief zijn, graag niet wereldwijd gebruiken.
  • Nog het volgende: eigenlijk moet je de bron opgeven als je een vertaling van het Engelstalige artikel hebt gemaakt ivm auteursrechten. Sjabloon:Bronvermelding anderstalige Wikipedia kan daarvoor worden gebruikt. Mvg Sonty (overleg) 10 aug 2011 13:24 (CEST)Reageren
Ik hou het kort met je. Hier kun je een gemotiveerd terugplaatsverzoek doen]. Bovenstaand staat Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst maar wellicht brengt iemand anders je aan je verstand hoe/waarom de verwijdering is gebeurd, ikzelf heb daar geen zin in om het uit te leggen, en mail me svp niet meer. Sonty (overleg) 22 aug 2011 11:35 (CEST)Reageren

{{Weg}} sjabloon[brontekst bewerken]

Beste Christiaan Mantz, Het is niet toegestaan om het sjabloon {{weg}} te verwijderen van het artikel. Hiermee doorgaan wordt bestraft met een blokkade. Groet, Mezelf14 overleg 15 aug 2011 18:51 (CEST)Reageren

Nogmaals laat het weg-sjabloon staan. Het nogmaals weghalen wordt gezien als vandalisme en word tevens bestraft met een blokkade (zie boven mij). Met vriendelijke groeten, Wiki13 (overleg) 15 aug 2011 18:58 (CEST)Reageren

Terugplaatsen[brontekst bewerken]

Het door u aangemaakte lemma Love Systems is na twee weken beoordelingstijd niet behouden. Dit dan zomaar terugplaatsen als Love systems is niet de bedoeling. U kunt hier meer informatie krijgen over wat en hoe. Tevens kunt u beter netjes overleggen op deze wikipedia zelf dan wikipedianen die met u contact hebben gehad hierover blijven bemailen via de wiki mailfunctie met dreigementen over "klachten" en deze te beschuldigen van "afbraak" of "onprofessionaliteit". MoiraMoira overleg 22 aug 2011 13:31 (CEST)Reageren

Beste wikipedianen,

Zie hier mijn eerdere berichten aan Sonty. Het is zo dat de kritiek van Sonty ongegrond is op de twee belangrijkste punten, punt 1 en 3. Zoals te lezen is heb ik gemaild met de president van Lovesystems om aan bronnen en informatie te komen. Toch heb ik wijzigingen aangebracht op alle punten in het artikel om het naar de wens van Sonty te maken. Hier is niets meegedaan. De boeken de game en de mystery method heb ik beiden gelezen en deze geven een duidelijke context over dating en de rol van love systems hierin. Ik ben een authoriteit op dit gebied en het stoort me dat ik alleen maar met mensen te maken heb die niet zoveel van dating weten maar vooral welk sjabloon (met ongegronde kritiek) je wel of niet mag verwijderen en of je per email of per overleg pagina moet communiceren. Ik had graag dat er mensen met kennis van zaken (minimaal de game gelezen hebben) inhoudelijk naar dit artikel kijken. Dit artikel is overigens een letterlijke vertaling van het al in het Engels goed gekeurde artikel over love systems. Het is niet zo gek dat het in het Engels goed bevonden is voor wikipedia, aangezien de informatie klopt.


Beste Sonty,

In de eerste plaats wilde ik je graag bedanken voor je inzet om mijn artikel over Love Systems te verbeteren. Het artikel een vertaling van het engelse wikipedia artikel over Love Systems. Het doet me deugt dat de Nederlandse standaard voor wikipedia artikelen hoger is dan de Engelse! Aangezien het Engelse artikel goed genoeg was voor wikipedia dacht ik dat een Nederlandse vertaling ook goed genoeg zou zijn. Blijkbaar is dit niet het geval. Is het mogelijk om via verbeteringen dit engelse wikipedia artikel 'wikipedia NL' waardig te maken? Zo ja wat moet ik dan doen om dit te bewerkstelligen?

Ik zat zelf te denken aan de volgende manier om jouw kritiek te beantwoorden. Jouw kritiek is als volgt: 1) vermoedelijk USA-centrisme, 2) deels onvertaalde en kromme noten, 3) wereldwijd actief? 1) vermoedelijk USA-centrisme: "Dit bedrijf was het eerste bedrijf dat mannen in de praktijk leert hoe ze vrouwen moeten versieren.[bron?]" Dit is iets wat ik kan uitzoeken. Als het niet klopt verander ik het artikel als het wel klopt geef ik de bron. 2) deels onvertaalde en kromme noten: Enkelen noten zijn al verwijderd. Het is helaas niet mogelijk om Nederlandse bronnen aan te leveren. Omdat de cursussen in Nederland allemaal in het engels waren. Ik heb een artikel in het Parool over een training in Nederland wat ik in mijn artikel kan toevoegen. Graag wilde ik weten of ik alle engelse bronnen moet verwijderen. Wat zou er nog meer met de noten moeten gebeuren? 3) wereldwijd actief? Voor zover ik weet hebben ze klanten over de hele wereld en hebben ze sowieso cursussen gegeven in ieder continent behalve Afrika en Antarctica. Ik heb contact gehad met de Nick Savoy de CEO van Love Systems en hij wil mij bronnen leveren indien nodig. Dit zullen dan wel Engelse bronnen zijn. Laat me weten of dit wenselijk is.

Zijn dit de juiste wijzigingen om het artikel gepubliceerd te krijgen. Zo nee, zijn heb jij suggesties wat ik dan wel zou kunnen doen.

Met vriendelijke groet

Christiaan Msc

Beste Sonty,

Op alle vier de punten zijn verbeteringen aangebracht. 1) vermoedelijk USA-centrisme, 2) deels onvertaalde en kromme noten, 3) wereldwijd actief? 4) Verwijzen naar het Engelse artikel.


2) de noten zijn er oude noten verwijderd en nieuwe noten aan toegevoegd.

4) Er is verwezen naar de engelse pagina onder 'zie ook'.

Wat betreft punt 1 en 3 heb ik de CEO van Love Systems gevraagd om informatie. Hij heeft dit geschreven: "As for being the first, the source for this is Neil Strauss The Game. He is referring to Mystery Method, and Mystery Method Corporation became Love Systems. This is also all sourced on the English page.

We have taught guys in South Africa but I’m not sure how we’d prove that unless anyone wanted to go through our sales records. If you want to say instead we’re active in over 20 countries around the world, that would be easier to prove: UK, Ireland, USA, Canada, Mexico, Brazil, Australia, Japan, China, Belgium, Netherlands, Germany, France, Switzerland, Norway, Sweden, Spain, Portugal, Taiwan, Singapore, Thailand, etc. Let me know which of these you need proof for. "

1) Zoals hij aangeeft heb ik de game gelezen om te kijken of het klopt. Dit was zo en ik heb de game citeerd en het boek de Mystery Method.

3) Alhoewel ze wel op alle continenten van wereld cursussen hebben gegeven heb ik de gegezegd dat ze in meer dan 20 landen cursussen hebben gegeven inplaats van over de hele wereld. En ik heb de lovesystems pagina geciteerd http://www.lovesystems.com. Hier kan je de cursussen zien voor de komende paar maanden. Je ziet dat ze de komende paar maanden in 9 landen cursussen geven.


Graag wilde ik weten of het artikel voldoet aan de standaard van wikipedia en of het label verwijderen verwijderd kan worden. Zo niet, dan wilde ik graag weten wat ik nog meer kan doen om het artikel te verbeteren.

Met vriendelijke groet

Christiaan

Beste Sonty567,

Recentelijk heb ik vernomen dat mijn artikel over love systems is verwijderd. Je had kritiek gegeven op een aantal punten en ik had op alle punten van de kritiek wijzigingen aangebracht. Je kritiek op het artikel was op een aantal punten onterecht zoals ik had bewezen met bronnen. Hier is niets meegedaan en mijn artikel is zonder enige vorm van communicatie verwijderd op verkeerde gronden.

Je krijgt een week om mijn artikel met wijzigingen terug online te zetten of om terechte kritiek te leveren. Als er niets gebeurd zal ik klachten indienen over je wikipedia onwaardig onprofessionele gedrag.

Met vriendelijk groet

Christiaan

Dit laatste bericht geld voor iedereen die betrokken is met het proces van een al door engelse wikipedia goed gekeurde artikel over lovesystems te verwijderen op foutieve kritiek. Graag inhoudelijk reageren.