Overleg gebruiker:Erik009/Archief 2013

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door BakkertjeWouter in het onderwerp Kerst en nieuwjaar

[brontekst bewerken]

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Olivier Bommel (overleg · bijdragen) 13 mrt 2013 21:03‎

Typisch. Bedankt :) Chromium Logo Erik009 (overleg) 13 mrt 2013 21:22 (CET)Reageren
Kuch. Teddyberen hebben geen handtekening. Olivier Bommel 25 mrt 2013 19:29 (CET)Reageren

Bericht voor coaches[brontekst bewerken]

Beste coach,

Je ontvangt dit bericht, omdat je momenteel een coach bent en volgens de overzichtslijst actief bent als coach. Alle coaches ontvangen hetzelfde bericht; als het bericht niet op u betrekking heeft, neem deze stroopwafels en ga rustig door met waar u mee bezig was.

Constatering

Het valt me de laatste maanden op, dat er slecht op coachingsverzoeken wordt gereageerd, en dat algemene en persoonlijke verzoeken voor coaching in sommige gevallen een aantal weken op een overlegpagina blijven staan. Ik moet zeer regelmatig de speciale categorie uit persoonlijk coachingsverzoeken halen nadat ze zijn afgehandeld/compleet zijn verlaten en ik heb het idee dat coaching niet door iedereen consequent wordt gelogt en wordt aangeduid met het sjabloon.

De volgende sectie kan incidentele telfouten bevatten. Zelfs met telfouten, zou het bericht over moeten komen.

We hebben momenteel 30 actieve coaches volgens het schema. Volgens de logs hebben we 36 coaches die ooit gecoacht hebben. Hiervan zijn nu 16 coaches 'op pauze'. Dit betekent dat 10 van de actieve coaches (33%), nog nooit iemand gecoacht heeft.

Ik heb ooit een scriptje gemaakt, dat het aantal openstaande algemene en persoonlijke verzoeken bovenin het scherm, naast je gebruikersnaam, weergeeft. Van de actieve coaches heb ik dit script bij 4 mensen kunnen terugvinden.

Wat te doen

Als je momenteel geen mensen wil of kan coachen, om welke reden dan ook, bewerk de coachingspagina en verberg jezelf door "Pauze = " te vervangen door "Pauze = ja". Je kunt op een later tijdstip jezelf weer tevoorschijn toveren als je weer mensen kan en wil coachen.

Voor zij die de 'teller', het ding dat aangeeft hoeveel openstaande verzoeken er zijn, nog niet heeft toegevoegd aan hun omgeving, bekijk Wikipedia:Coachingsprogramma/Aandachtspunten#Teller_altijd_zichtbaar eens.

Diezelfde pagina vertelt je wat je moet doen als je een coachingsverzoek aanneemt. Vergeet niet om een persoon in het archief te zetten wanneer de coaching is afgelopen.

Als laatste: Wees niet bang om de conversatie bij een persoonlijk coachingsverzoek voor te zetten op de overlegpagina van de gebruiker die mogelijk gecoacht gaat worden. Een nieuwe gebruiker weet niet persé de weg terug naar jouw overlegpagina, zeker omdat ze er via een knopje heen geleid worden. Ze krijgen daarnaast geen gele balk bovenin beeld als je reageert en mochten ze die optie aan hebben staan, dan krijgen ze een email wanneer je reageert op hun overlegpagina. De kans op succes is veel groter op die wijze.

Slotnoot

Er is momenteel een gebruiker die al bijna 3 weken op een coach wacht. Als je tijd hebt, overweeg eens deze gebruiker te coachen.

Ik post dit bericht ook op Wikipedia:Coachingsprogramma/Overlegpagina. Discussie kan daar plaatsvinden. Sum?urai8? 14 apr 2013 19:34 (CEST)Reageren

Welkom terug :)[brontekst bewerken]

Zie hierboven. Southparkfan 24 okt 2013 21:43 (CEST)Reageren

Dankjewel :-) Chromium Logo Erik009 (overleg) 24 okt 2013 21:44 (CEST)Reageren

Welkom terug![brontekst bewerken]

HOEZEE!

Welkom terug!!! Hier alvast een kruiwagen met stroopwafels Glimlach. Diamant | ? 24 okt 2013 21:45 (CEST)Reageren

Ah, die gaan van pas komen ;) Dank! Chromium Logo Erik009 (overleg) 24 okt 2013 21:46 (CEST)Reageren
Miauw!










welkom terug. MoiraMoira overleg 24 okt 2013 22:03 (CEST)Reageren
Is geen BMW M6, maar alsnog bedankt! Chromium Logo Erik009 (overleg) 24 okt 2013 22:05 (CEST)Reageren

grammatica[brontekst bewerken]

Een aantal is enkelvoud. Mijn correctie was dus juist. Als u mijn juiste correcties blijft weghalen zal ik de moeite niet meer nemen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Pdenotter (overleg · bijdragen)

Hallo, samen met een collega ben ik erachter gekomen dat 'heeft' wel de goede vorm is in dit geval, maar de andere bewerkingen die u heeft gemaakt zijn incorrect. Ik zal hebben naar heeft veranderen. Ook vriendelijk het verzoek om eerst op mijn reactie op uw overlegpagina te reageren, voordat u zomaar iets weer terugveranderd. Chromium Logo Erik009 (overleg) 25 okt 2013 13:54 (CEST)Reageren

"Van spelt worden ook macaroni en andere soorten pasta's gemaakt." (in plaats van word) is ook een goede correctie. Maar goed, allemaal niet erg belangrijk. We houden er over op. Bent u overigens moderator of auteur van de pagina? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Pdenotter (overleg · bijdragen)

Nee, ik ben geen van beide. Wikipedia is een vrije encyclopedie, wat betekend dat iedereen mag bijdragen. Chromium Logo Erik009 (overleg) 27 okt 2013 18:02 (CET)Reageren

Kerst en nieuwjaar[brontekst bewerken]




Prettige Feestdagen!


Hallo Erik009/Archief 2013,

Ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel goed en gezond 2015!

Hartelijke kerstgroeten, BakkertjeWouter. 24 dec 2013 19:48 (CET)Reageren