Overleg gebruiker:Honorsteem

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Jacht (activiteit)
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met meer accounts doelbewust pogen betwiste bewerkingen in de encyclopedie te blijven plaatsen zijn de volgende accounts zoals vastgesteld via uitgevoerde checkuser waar ook een overzicht van het geconstateerde misbruik is te vinden geblokkeerd op 21 november 2011:

Gebruiker kon indien gewenst gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en zich beperken tot neutraal inhoudelijk bijdragen aan de encyclopedie. De originele account, Eiland had daartoe een niet meegeblokkeerde emailfunctie.

In verband met herhaald doorgaan met de diverse ongewenste activiteiten met andere sokpopaccount alsmede oningelogd na blokkade en herblokkade verviel deze mogelijkheid:

  • Doorgegaan met inhoudelijk bewerken ondanks blokkade op 13 dec 2011 met: Noodaccount (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)
  • Doorgegaan met bewerken oningelogd van 3 dec 2011 t/m 26 jan 2012 met zes verschillende dynamisch gealloceerde IP-adressen uit de range 92.241.128.0/19 zoals vastgesteld via checkuser.
  • Doorgaan met bewerken oningelogd van 9 jan 2012 t/m 30 jan 2012 met drie dynamisch geallocceerde IP-adressen uit de range 188.246.64.0/19

Waarschuwing[brontekst bewerken]

Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

  1. 20 nov 2011 20:19 (CET) Gedeeltelijk leeghalen van Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Sokpoppen

Gebruiker:Honorsteem...[brontekst bewerken]

...ook wel bekend als Eiland? Vriendelijke groet, VR-Land(Overleg) 19 nov 2011 17:00 (CET)Reageren

Als je liever niet hebt dat er onderzoek gedaan wordt of de verscheidene accounts van dezelfde persoon zijn, zou je natuurlijk ook hier mijn vraag kunnen beantwoorden. Lost alles veel sneller op. Desalniettemin vriendelijke groet, VR-Land(Overleg) 20 nov 2011 19:52 (CET)Reageren

Waarschuwing[brontekst bewerken]

Hallo Honorsteem,

Graag ophouden met ongewenste wijzigingen zoals je doet op (onder andere) Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Sokpoppen. De volgende keer volgt er een blokkade.

Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 20 nov 2011 20:42 (CET)Reageren

Nou moe.
Ik zie nu dat je al mijn wijzigingen ongedaan maakt, zonder je in de inhoud te verdiepen. Ik neem aan je dreigende toon te begrijpen dat jij über-moderator ben ik nu gepast geintimideerd. Maar ook goedenavond. Anders moet ik misschien wel een nieuwe account maken. -- Honorsteem (overleg) 20 nov 2011 20:49 (CET)Reageren
Vanwege die laatste toevoeging heb ik je voor een dag geblokkeerd. MrBlueSky (overleg) 20 nov 2011 20:53 (CET)Reageren
Waar slaat dit op? Trigger happy? -- Honorsteem (overleg) 20 nov 2011 20:55 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Jacht (activiteit)[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Jacht (activiteit) dat is genomineerd door Honorsteem. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111123 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 24 nov 2011 01:07 (CET)Reageren