Overleg gebruiker:Joachim/Archief1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door CommonsTicker in het onderwerp Archief 1

Archief 1[brontekst bewerken]

De nieuwste berichten staan bovenaan!


De vijf elementen van Lavoisier / uitstaande vraag[brontekst bewerken]

Wie het weet mag het zeggen, op overleg:Antoine_Lavoisier!

Verplaatste berichten[brontekst bewerken]

Vanaf deze pagina zijn berichten verplaatst naar (op alfabetische volgorde)...

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 11 apr 2007 12:22 (CEST)Reageren

Houtsmuller[brontekst bewerken]

Hallo Joachim, het artikel Houtsmuller heb ik hernoemd naar A.J. Houtsmuller en ik heb ook de link daarheen op je gebruikerspagina goed gezet. Groeten, Elly 8 jan 2007 12:20 (CET)Reageren

Dank! Joachim 9 jan 2007 20:18 (CET)Reageren

Rui[brontekst bewerken]

Beste Joachim,
Als jij ,jouw taalvaardigheid wilt uitbuiten, dan weet ik daar een mooie gelegenheid voor. Als je intoetst Categorie: Ornithologie dan vind je veel artikelen van mij over vogels. Dikwijls knoop ik om iets duidelijk te zeggen zinsdelen aan elkaar. De zinnen lopen dan niet goed meer. Wil jij die artikelen eens nalezen en met jouw taalvaardigheid verbeteren.Piet.smulders 25 mrt 2006 09:39 (CET)Reageren

  • Da's goed Piet, ik zal 'es binnen die categorie gaan kijken. Is ook nog leerzaam, want van ornithologie weet ik niet veel ;-)

Joachim 27 mrt 2006 16:58 (CEST)Reageren

Welkom[brontekst bewerken]

Welkom op Wikipedia. Prima taalverbeteringen meteen. Succes en veel plezier! gidonb 13 feb 2005 22:47 (CET)Reageren

Welkom op Wikipedia!

Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is. Ondanks het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel hebben we wat conventies en natuurlijk de wikiquette.

  • Oefenen kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest.
  • Uw gebruikerspagina staat in een speciale naamruimte voor gebruikers. Het is niet de bedoeling dat u deze verhuist naar andere naamruimte.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

P.S. Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus 4x ~

ook namens mij :-) oscar 17 feb 2005 02:44 (CET)Reageren