Overleg gebruiker:Lucaz~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Klankmakerij)
Laatste reactie: 12 jaar geleden door JZ85
Ongewenste gebruikersnaam
organisatie

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: organisatie). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

JZ85overleg 25 jan 2012 11:30 (CET)Reageren

Opmerking over Duruzama[brontekst bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat u het artikel Duruzama hebt aangemaakt. Dit betrof expliciete reclame/werving/promotie voor een zo te lezen tevens niet encyclopedisch relevant onderwerp en bevatte tevens namen van niet relevante personen (privacyschending) en is daarom voor directe verwijdering voorgedragen. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte of bedrijvengids waar organisaties hun 'eigen' pagina kunnen inrichten.

Op Wikipedia wordt het niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie en neutraliteit. Ik zou u dan ook willen aanraden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers is volgens mij een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten op mijn overlegpagina of bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! MoiraMoira overleg 25 jan 2012 08:36 (CET)Reageren

motivering...[brontekst bewerken]

beste mensen van het schone Wikipedia

Ik dacht om 'klankmakerij' ook op Wikipedia te zetten omdat er duizenden mensen, vooral kinderen, via Klankmakerij muzikale prestaties verricht hebben, zowel 'live' als op film. Duizenden scholen maar (zie cv) ook honderden theaters programmeerden Klankmakerij, of een nevenactiviteit van Klankmakerij. Er was een 2e plaats op het Leidse Cabaretfestival (waar Kommil Fo het jaar er voor won), 2e plaats op Humorologie en meer van dat met aansluitend concerten in de grootste zalen en theaters van (vooral) Nederland. Het is me echt niet te doen om naambekendheid of publiciteit. Ik dacht gewoon dat mensen die 'klankmakerij' googelen, ook bij jullie terecht zouden moeten kunnen voor een beknopte beschrijving. De links die gelegd kunnen worden zijn trouwens de moeite. Enfin. Als het niet kan zal ooit iemand anders me er wel opzetten. Ik had het gewoon leuk en sluitend gevonden voor de route die we proberen te volgen in kunst en duurzame visie en muziek en onderwijs en meer.

met vriendelijke groeten Lucas

ps hier onder vond ik een aantal redenen waarom Klanmakerij er wel op zou mogen volgens jullie ;-) Wel Acteurs van een theatergroep die landelijk optreden of een landelijke bekendheid hebben in hun eigen land. > googelen 'de kolonie; raam', 'Twee van Zand' Bedrijven die uniek zijn in hun product of dienst en daarmee gezichtsbepalend zijn voor hun markt. > Wij slagen er in om op een paar uur tijd met kinderen een videoclip te maken waar de kinderen alles zelf doen, tekst, muziek, filmen, scenario, noem maar op, en ik denk dat we daarmee uniek zijn in het land. (zie Youtube > klankmakerijMsessies, videoclips) Bands die een cd bij een platenmaatschappij uitgegeven hebben (meerdere CD's, lijsten bij Sabam Fjesta Loco, Coco Ralado, muzikant bij Serge Ramaekers) Kunstenaars die een tentoonstelling in een museum hebben of hun werk hebben tentoongesteld. Muziek van Klankmakerij bij meerdere werken van Nina C, Veerle Vaessen, ...

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:26 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:20 (CEST)