Overleg gebruiker:Maurits/Archief3

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Maurits in het onderwerp Stanislav Grof

Shenzhouraptor[brontekst bewerken]

Hallo Maurits. Ik heb dit artikel verbeterd. Kan het sjabloon eraf denk je? Het is door jou genomineerd. Het waren twee regels van de Engelse wiki van een nieuwe gebruiker. Het is nu een stuk duidelijker, maar nog niet enorm groot. M.v.g. ¿Richardkw¿ 6 jun 2008 21:44 (CEST)

Hoi Richard, het artikel lijkt me inmiddels acceptabel. Ik heb de nominatie verwijderd. Vriendelijke groet, --Maurits 8 jun 2008 20:46 (CEST)
Oke bedankt! ¿Richardkw¿ 8 jun 2008 21:29 (CEST)

GP[brontekst bewerken]

Ik heb al je pagina's die een redirect waren verwijderd, maar heb toch je oude GP teruggeplaatst aangezien er 311 pagina's naar deze pagina linken (waarschijnlijk allemaal ondertekeningen). Vind je het erg dat deze pagina blijft bestaan? Anders lopen al deze links namelijk dood... M.v.g. Silver Spoon (?) 10 jun 2008 18:49 (CEST)

Dag Silver Spoon, bedankt voor het verwijderen van de pagina's. Is het misschien mogelijk om de ondertekeningen automatisch aan te passen?
Als dat niet mogelijk is, dan laten we de pagina voorlopig nog even bestaan, handmatig aanpassen lijkt me geen wenselijke optie... Vriendelijke groet, --Maurits 10 jun 2008 21:15 (CEST)
Dag Maurits, je zou een verzoek kunnen indienen op Wikipedia:Verzoekpagina voor bots om te vragen of een bot deze ondertekeningen wil doorlinken naar je nieuwe naam. Ik denk alleen persoonlijk dat het handiger is om deze bestaande redirect te behouden. M.v.g. Silver Spoon (?) 10 jun 2008 22:54 (CEST)

[[Helene Danglars

Hoi. Ik zag dat je wat hebt veranderd aan het verhaal. Vroeg me af of je dit bij elk personage gaat doen. In de samenvatting van De Graaf van Monte Cristo wordt reeds een plotwaarschuwing gegeven. Ik ben namelijk van mening dat zulks niet dienstig is. Groet, Ra-men-hotep 12 jun 2008 21:32 (CEST)

De leeswaarschuwing lijkt me in ieder soortgelijk lemma op zijn plaats, er worden immers details over de inhoud van het werk onthuld. --Maurits 12 jun 2008 21:35 (CEST)

Pascal Mercier[brontekst bewerken]

Beste Maurits, Zou je bij biografische artikelen voortaan de complete geboortedatum willen vermelden? Bij Pascal Mercier heb ik die aangevuld. Vr. gr. We El 18 jun 2008 03:00 (CEST)

Dag We El, ik was dit vergeten, dank voor je correctie. Vriendelijke groet, --Maurits 18 jun 2008 03:06 (CEST)

Anomalie[brontekst bewerken]

Beste Maurits, de tekst van Anomalie (Filosofie) was handmatig verplaatst, wat een schending is van de GFDL. Ik wilde een oudere versie van Anomalie correct verplaatsen, maar je was me helaas net voor met de verplaatsing van ..(Filosofie) naar ..(filosofie). Ik laat de laatste pagina nuweggen om het alsnog goed op te lossen. Groeten,Jörgen? ! 18 jun 2008 11:38 (CEST)

Aha, ik begreep al niet helemaal wat er gebeurde. Lijkt me een prima actie. Vriendelijke groet, --Maurits 18 jun 2008 11:59 (CEST)

Marokkaans[brontekst bewerken]

Beste Maurits,

Je had de categorie Marokkaans voetbalcoach foutief gespeld. Deze is nu leeg en verplaatst naar Categorie:Marokkaans voetbalcoach. Wil je de oude (laten) verwijderen? Alvast bedankt, Patio 19 jun 2008 08:13 (CEST)

Waarde Patio, onoplettend heb ik de spelfout van de auteur van het artikel Jamal Fathi overgenomen. Dank voor je bericht, ik heb de categorie inmiddels laten verwijderen. Vriendelijke groet, --Maurits 20 jun 2008 00:52 (CEST)

Een Fijne Dag[brontekst bewerken]

Maurits, zou je zo goed willen zijn mijn tekst over uitgeverij Een Fijne Dag! wikipediageschikt te maken? ik ben er niet zo in thuis. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Eenfijnedag (overleg · bijdragen)

Het lemma is inmiddels verwijderd, onder meer omdat de tekst gekopiëerd was van elders, zie Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080621#Toegevoegd 21/06: Deel 2. Daarnaast beschik ik niet over voldoende kennis over dit specifieke onderwerp. --Maurits 21 jun 2008 20:55 (CEST)


Stanislav Grof[brontekst bewerken]

Beste Maurits, bedankt voor je ongevraagde, maar bijzonder gewaardeerde assistentie. Heb er veel van geleerd. Zouden meer moderatoren moeten doen. Bert56 25 jun 2008 13:26 (CEST)

Vandaag ben ik u mijn dank verschuldigd voor de uitbreiding van Lou Andreas-Salomé. Er is een schrijnend gebrek aan vakkundige schrijvers over deze onderwerpen op de nederlandstalige Wikipedia, uw werk wordt daarom zeer gewaardeerd. De portalen Portaal:Psychologie en Portaal:Filosofie zijn u wellicht niet onbekend en bieden onder meer de mogelijkheid uw artikelen te etaleren en een overzicht van onderwerpen die uitbreiding of verbetering verdienen. Ik ben zo vrij geweest het lemma Stanislav Grof aan de lijst nieuwe artikelen in het psychologieportaal toe te voegen. Een vriendelijke groet, --Maurits 28 jun 2008 12:38 (CEST)

N.B. Overigens ben ik geen moderator. --Maurits 6 jul 2008 13:57 (CEST)

Categorie:Potestaat van Friesland[brontekst bewerken]

Bedankt voor je hulp, ik heb er een beetje een puinhoop van gemaakt om het vandalisme door Sokpop alias Stemmingsmanipuator en gelijkgestemden te verwijderen en terug te draaien. Bornestera 3 jul 2008 20:35 (CEST)