Overleg gebruiker:Milan mertens

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Encycloon in het onderwerp Tips
Hallo Milan mertens, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.825 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijdering M&MPlays[brontekst bewerken]

Beste Milan mertens,

Van harte welkom op de Nederlandse Wikipedia. Ik waardeer het zeer dat je een bijdrage wilt leveren aan de opbouw van deze encyclopedie. Ik heb mij echter genoodzaakt gezien je artikel M&MPlays voor directe verwijdering voor te dragen. Het betrof hier namelijk een artikel over een evident niet-encyclopedisch relevant onderwerp dat als doel had je eigen YouTube-kanaal onder de aandacht van het publiek te brengen. Daar is Wikipedia niet voor bedoeld. In bovenstaand welkomstbericht vind je koppelingen naar een aantal pagina's waar je kunt lezen wat wel de bedoeling van Wikipedia is, en hoe je kunt bijdragen.

Als je nog vragen hebt kun je die hieronder, op mijn overlegpagina of op onze helpdesk kwijt. Je kunt je berichten ondertekenen met vier tildes (~~~~) of met de onderteken-knop op de werkbalk: .

Met vriendelijke groet,

Woodcutterty|(?) 2 dec 2015 17:20 (CET)Reageren

Minsk[brontekst bewerken]

Dit soort bewerkingen (overnemen van bestaande teksten) is niet toegestaan op Wikipedia. Ook verzoek ik je dringend om eerst kennis te nemen van de nuttige aanwijzingen in bovenstaand welkomstbericht. Wikipedia is een encyclopedie en geen plek om te droppen zoals hier, dat de VV Terhole beoogt tot de plaatselijk bezienswaardigheden of dat er minder bussen door het dorp behoeven te rijden. Met vr. groet, Gouwenaar (overleg) 24 jan 2016 17:25 (CET)Reageren

nou, ik vind het best een goede informatie, de geschiedenis van dorp, vervoer enzo, en dat van minsk was best nuttig, meningen verdelen dus. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Milan mertens (overleg · bijdragen)
Dag Milan mertens. Het lijkt erop dat je het niet helemaal snapt. Het letterlijk overnemen van elders bestaande teksten (met auteursrecht beschermd) is niet toegestaan. Het maakt dan niet uit of het goede informatie is of niet. Je kunt de tekst uiteraard wel gebruiken om in eigen woorden informatie op Wikipedia weer te geven, liefst met bronvermelding.
Ook dient informatie relevant en neutraal te zijn, wat bij Terhole niet het geval was. Mvg, Encycloon (overleg) 13 jul 2018 10:53 (CEST) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.Reageren

Tips[brontekst bewerken]

Beste,

En waar precies moet ik het ondertekenen? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Milan mertens (overleg · bijdragen)

Achter je bijdrage, waar ik mijn naam heb staan. ==> Encycloon (overleg) 13 jul 2018 11:06 (CEST)Reageren

Weet u ook hoe je een afbeelding toevoegt aan een pagina? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Milan mertens (overleg · bijdragen)

Zie hier. Mvg, Encycloon (overleg) 29 jul 2018 16:14 (CEST)Reageren