Overleg gebruiker:MichielDMN

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Michieldumon)
Laatste reactie: 2 dagen geleden door MichielDMN in het onderwerp Bewerking teruggedraaid?? Reclame??
Gebruikerspagina Overlegpagina Gestarte pagina's Geüploade afbeeldingen Wegwijzer Hulp bij starten van een nieuw artikel
Archief

Welkom op mijn overlegpagina. Maakte ik een fout, heb je een opmerking of een vraag? Dan ben je hier aan het juiste adres. Let misschien wel even op het volgende, om het overleg zo vlot en fijn mogelijk te doen verlopen:

  • Plaats je bericht onderaan deze pagina, niet bovenaan.
  • Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~).
  • Zet in je bericht over welk artikel het gaat, bij voorkeur gelinkt tussen 2 vierkante haken ([[artikelnaam]]).
  • Blijf bij het onderwerp, sleur er beter geen dingen bij die er niets mee te maken hebben.
  • Hier gestelde vragen worden gewoonlijk ook hier beantwoord. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld (tijdelijk) in je volglijst stoppen om snel te zien of er antwoord is of je abonneren op het onderwerp zelf.


Bewerking teruggedraaid?? Reclame??[brontekst bewerken]

Hiphop een pagina hoofdterm die op zichzelf op z'n minst discutabel is in cultureel en taal technisch opzicht. Volgens velen binnen deze subcultuur (ja, want 't is meer dan muziek) is de term "Hiphop" onvolledig en volgens sommigen zelfs volkomen onjuist, maar goed.. daar hebben we 't nu verder maar niet over.. ter zake..

Hi Michiel, allereerst waardeer ik uw werk enorm.. echter, ditmaal schrijft u "Klinkt als reclame, bovendien slechts geschreven" .. ik quote hier uw opmerking, want kijk eens goed naar "slechts"!? ;-).. enfin.. wat ik heb getracht is een actualisatie van een feit.. nadrukkelijk geen reclame.. concreet wanneer, wie, wat en hoe.. als voorbeeld uit hetzelfde artikel: "In Rotterdam is in 2002 het HipHopHuis geopend ter bevordering van de HipHop cultuur in de stadsregio." En dit mag wel blijkbaar? Niet verwijderen nu, he.. maar, "ter bevordering" is m.i. onnodig reclamisch, ook al is 't goed bedoeld. Deelnemers moeten hiervoor toch echt gewoon betalen.. uit eigen zak.. of die van de ouders.. over indirecte, al dan niet oogluikend toegestane, support van commerciële activiteiten gesproken!

Ik verzoek u hierbij uw bewerking na mijn bewerking te herzien.. eventuele lezers hebben 't recht op 'n "encyclopedische wiki waarheid" met oude feiten en wellicht juist ook de nogal wat actuelere feiten.. mogelijk heeft u een suggestie om de taal technische aspecten van mijn aanvulling op deze pagina wat te verfijnen. Dat zou ik enorm waarderen en waarvoor alvast mijn oprechte dank! Grtz

~~~~ AvMoorsel (overleg) 3 mei 2024 23:30 (CEST)Reageren

Ik herneem je zin: "In 2022, gedurende Covid19, is de Bring The Joints Band opgericht, met engelstalige "oldskool Hip Hop" en live muziekinstrumenten." Ik kan hier eigenlijk héél weinig uit opmaken, behalve dan dat er minstens 3 spelfouten in te vinden zijn (ja, mij op mijn tikfout pakken, is dan makkelijk scoren, maar die stond niet in het artikel hé - ik gun je evenwel het lolletje). Kijk, ik ken die band niet, misschien omdat ik geen Nederlander ben. Als je het zo nodig vindt over die band te schrijven, dan zou ik als totale buitenstaander graag willen weten waaróm dat stuk in de tekst moet. Dat er tijdens de coronapandemie een band is opgericht met oldskool-hiphop lijkt mij niets speciaal. Er zal wel ergens in de wereld in die tijd ook een band opgericht zijn die zich richt op 90s-eurodance en een andere die zich baseert op rock uit de jaren 70, bijvoorbeeld. Wat maakt het dan zo bijzonder om te vermelden? Het antwoord moet je hier niet geven, maar moet ik in de toevoeging kunnen lezen. Dus vandaar: zonder enige context komt mij dit als reclame voor die band over. Ik heb geen enkel aanknopingspunt op basis van wat je in het artikel neerschreef. Wat maakt dat ik (de lezer, bedoel ik dan algemener) dat puntje echt moet weten? Ik wil je toevoeging gerust opknappen qua taal, maar dan moet het wel meer om het lijf hebben dan "er is een band opgericht".
Het gaat dus nadrukkelijk over jouw toevoeging, niet over zinnen die er al stonden. HipHopHuis is misschien ook reclame, dat kan. Maar laat ons de twee niet door elkaar halen.
M.v.g., MichielDMN 🐘 (overleg) 3 mei 2024 23:45 (CEST)Reageren