Wikipedia:Mededelingen/volglijstkader

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Documentatie​

Doel

Deze pagina wordt ingevoegd in MediaWiki:Watchlist-details en verschijnt daarom in de volglijst van gebruikers. Een deel van de code is ook gebruikt in Wikipedia:Mededelingen/Actueel.

Gebruik

Overzicht peilingen

Bovenaan de pagina staat een overzicht van het aantal peilingen, stemmingen, moderator- en bureaucraataanmeldingen. Deze komen vaak voor en staan daarom in een apart overzicht vermeld. Het betreft hierbij dus enkel standaard aangelegenheden en het is niet de bedoeling andere zaken aan dit overzicht toe te voegen.

Normale berichten

Overige zaken kun je onder de aandacht brengen in een normaal bericht zoals je die op MediaWiki:Sitenotice zou kunnen plaatsen. Dit is een ongeordende lijst die onder het overzicht van peilingen staat. Met behulp van een script zijn alle items op die lijst afzonderlijk te verbergen.

Gebruik hiervoor de volgende code:

<div class="watchlist-message cookie-ID_X" id="wl-OMSCHRIJVING">• ''TEKST'' &nbsp;</div>

Hierbij is X een volgnummer, OMSCHRIJVING een korte omschrijving van het bericht en TEKST de tekst die je wilt gebruiken. Als je een bericht verandert, dus geen update of verbetering, is het belangrijk om X met één te verhogen.

Volgnummer
Bovenaan de berichten staat het volgnummer voor een volgend bericht.