Blackout (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Blackout
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 14
Aflevering 7
Gastrollen Jason George
Marcus Brown
Erica Tazel
Allan Miller
Betty Anderson
Pete Anderson
Tory Sparkman
Schrijver(s) David Zabel
Regisseur Christopher Chulack
Eerste uitzending 8 november 2007
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Blackout is de zevende aflevering van het veertiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 8 november 2007.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Chicago gaat gebukt onder een grote stroomuitval, de SEH wordt overspoeld met oudere mensen nadat in hun tehuis de airco uitgevallen is.

Dr. Moretti krijgt bezoek van zijn ex-vrouw die zich zorgen maakt over hun zoon. Hij belooft haar om met hun zoon te praten.

Dr. Lockhart en dr. Pratt krijgen een discussie over de behandeling van een drie maanden oude baby met vermoedelijk koliek.

Dr. Morris en dr. Pratt zijn geslaagd voor hun examen, zij nodigen al het personeel uit om dit te vieren in een café. De drank vloeit rijkelijk en dr. Lockhart wordt later die nacht wakker in bed in het appartement van dr. Moretti. Zij beseft wat er gebeurd is en is nu flink overstuur, zij vlucht naar huis waar zij de babysitter van Joe ziet. De babysitter zit aan de telefoon met de politie om dr. Lockhart als vermist op te geven. Dr. Lockhart wil nu, nog steeds onder invloed van alcohol, met alle geweld naar haar man in Kroatië. Zij pakt haar spullen en Joe en gaat naar het vliegveld om een vlucht te nemen naar haar man.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]