C.O.P. The Recruit

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
C.O.P. The Recruit
Ontwikkelaar VD-DEV
Uitgever Ubisoft
Muziek Jason Graves, Dan Schneider
Datum van uitgave Vlag van CanadaVlag van Verenigde StatenVlag van Mexico 3 november 2009
Vlag van EuropaVlag van Australië 13 november 2009
Genre action-adventure
Spelmodus singleplayer
Leeftijdsklasse ESRB: T
Media Nintendo DS
Portaal:  Computerspellen

C.O.P. The Recruit is een actie-avonturenspel voor de Nintendo DS. Het werd ontwikkeld door VD-DEV en in november 2009 door Ubisoft uitgegeven.

Verhaal[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Het spel draait om Dan Miles, een voormalig autocoureur en crimineel die deelneemt aan het Criminal Overturn Program (C.O.P.). De detective die hem arresteerde wist hem te overhalen om bij de CCD (City Control Division) te komen.

Hij en zijn mentor, Brad Winter, werken als detectives om de inwoners van New York City te beschermen. Tijdens een onderzoek naar een reeks terroristische aanslagen in de stad wordt Winter ten onrechte gearresteerd, waardoor het onderzoek moet worden stopgezet. Als Winter wordt vrijgelaten krijgt hij huisarrest. Miles gaat undercover om uit te vinden wat er met hem is gebeurd.

Hij komt terecht in een grootschalig complot en moet alles op alles zetten om een catastrofe voor de stad te voorkomen. Hierdoor wordt hij lid van een underground racing club en komt hij erachter dat Speed'n Bleed iets te maken heeft met Bomb Zombies.

Zie ook[bewerken]