De Ramkraak

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
De Ramkraak
Zone Stad-aflevering
Nummer 3
Productiecode 01x03
Eerste uitzending België 27 december 2003
Scenario G. D'Hena
Regie Johan Tiels
Zone Stad - Seizoen 1
13 december 2003 - 6 maart 2004
 1. Rosse John
 2. Hoederecht
 3. De Ramkraak
 4. Vluchtmisdrijf
 5. De Antieke Kast
 6. De Huisjesmelker
 7. Moord in de Haven
 8. De Roemeen
 9. De Pedofiel
 10. Bescherming
 11. De Carjacking
 12. Diamanten
 13. Wraak

  Seizoen 2
Lijst van afleveringen

De Ramkraak is de 3de aflevering van VTM's politieserie Zone Stad. De aflevering werd in Vlaanderen voor het eerst uitgezonden op 27 december 2003.

Plot[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Bij ramkraak op een juwelier is er geschoten door de juwelier, Tom en Dani stellen meteen een onderzoek in. Tom heeft Ruige Ronny nodig om te weten te komen welke dokter de gangster heeft behandeld. Ondertussen wordt de juwelier ondervraagt en ontstaat er weer ruzie tussen de 2 hoofdinspecteurs.

2 studentes gaan een avondje uit wanneer er plots iemand xtc pillen in het drankje van Debbie doet overlijdt ze. Haar lichaam wordt de volgende dag gevonden.

De man van hulpagente Katrien heeft haar in elkaar geslagen. Katrien is boos omdat Wim haar niet is komen bezoeken en ze bedenkt een vuil plannetje om Wim terug te pakken.

Via een garagist weten Tom en Dani de andere dader van de ramkraak te vinden en ze pakken hem op. Ondertussen gaat het niet zo goed met planton Ivo Celis hij heeft last van zijn rug en zijn vrouw Ria kampt met gezondheidsproblemen.

Op het kantoor is er goed nieuws voor Tom, er kan hem noch zijn collega niets ten laste worden gelegd, hij gaat vrijuit.

Rolverdeling[bewerken]

Externe link[bewerken]