Fade In, Fade Out

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
19-04-2023

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: NE

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)


Fade In, Fade Out
Aflevering van Beverly Hills, 90210
Aflevering Seizoen 6
Aflevering 17
Gastrollen Jason Wiles
Emma Caulfield
Cameron Bancroft
Ann Gillespie
John Reilly
Julie Parrish
Carl T. Evans
Roger Corman
Schrijver(s) Meredith Stiehm
Regisseur Jason Priestley
Eerste uitzending 10 januari 1996
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Fade In, Fade Out is de zeventiende aflevering van het zesde seizoen van het tienerdrama Beverly Hills, 90210, die voor het eerst werd uitgezonden op 10 januari 1996.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Steve organiseert een filmavond in de After Dark van B-films, met als speciale gast Roger Corman de koning van B-films. Als hij samen met Clare, Brandon en Susan een paar films bekijkt voor de filmavond dan komen ze tot de ontdekking dat Nat ook meespeelt in een film van Corman. Nat was blijkbaar 25 jaar geleden een acteur die rollen speelde in de films van Corman. Steve wil nu regelen dat Nat ook meedoet met de filmavond. Maar Nat weigert en zegt dat hij niets meer wil weten van zijn acteer verleden. Als de avond daar is dan komt een dame naar Steve toe en vraagt hem waar Nat is, dit omdat Steve Nats naam wel op de posters had gezet als speciale gast. De dame stelt zich voor als Joan Diamond en vertelt dat ze 25 jaar geleden verloofd was met Nat. Hier kijkt Steve van op en haast zich met Joan naar Nat, die is zeer verbaasd als hij Joan ziet en het gevoel van toen komt helemaal weer terug.

Kelly is verheugd als ze een bericht krijgt van haar vader, daarin staat dat hij naar Los Angeles komt en zich wil vestigen daar. Jackie waarschuwt haar dat hij wel vaker beloftes maakt en ze niet nakomt maar Kelly wil hier niets van horen. Kelly haalt hem op op het vliegveld en ze zijn blij elkaar te zien. Ze praten wat bij en Bill vraagt haar of ze een vriend heeft, ze vertelt over Colin en dat de relatie op het moment op een laag pitje staat. Bill wil Colin wel zien en ze rijden langs zijn huis. Colin heeft net een snuif cocaïne genomen en is flink high en net hierna komen Kelly en Bill binnen. Kelly heeft het meteen in de gaten en wil weer weg omdat ze nu helemaal klaar is met Colin. Bill wil kijken voor een woonhuis om zich te settelen. Ze vinden een huis en Bill wil wel kopen, op de dag dat hij zal tekenen is er geen spoor meer van Bill. Kelly vermoedt al hoe laat het is en rijdt snel naar het vliegveld, daar komt ze erachter dat Bill weer weg is met het vliegveld. Helemaal teleurgesteld gaat ze naar huis en ziet daar een grote bos bloemen staan met een cheque van Bill. Er zit ook een briefje bij met excuses en dat hij het nog een keer goed zal maken. Kelly zit helemaal in de put en gaat naar haar slaapkamer, in haar la vindt een flesje met cocaïne die ze van Colin heeft afgenomen. Ze rolt de cheque op en neemt een snuif cocaïne.

Joe heeft last van zijn enkel en omdat de klachten blijven gaat hij naar een dokter. De dokter kijkt de enkel na maar doet nog een paar tests, hij constateert iets raar aan zijn hart en vraagt hem om langs een cardioloog te gaan. Hij gaat naar Dr. Martin en hoort daar dat hij een aangeboren afwijking aan zijn hart heeft, en hij adviseert dat Joe stopt met football. Hij gaat naar een andere cardioloog van het footballteam voor een second opinion. Die vertelt Joe dat er niets aan de hand is en dat hij gewoon kan spelen.

Brandon is bezig op de redactie als de telefoon gaat, het is Jonathan met de mededeling dat hij binnenkort langs komt en vraagt Brandon of hij dit aan Susan wil doorgeven. Hij heeft hier weinig zin in en loopt weg. Later krijgt hij spijt en vraagt aan Valerie of zij advies kan geven. Ze geeft een advies om een memo papiertje te schrijven en tussen de papieren van Susan te leggen.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]