Gebruiker:ChelsyRambour

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo, Ik ben Chelsy Rambour. In 2017 studeerde ik af als bachelor verpleegkunde, keuzetraject sociaal verpleegkunde aan Hogeschool Vives. Sinds ik werkzaam ben in de preventieve gezondheidzorg, mis ik wat theorie en vaardigheden om mijn cliënten optimaal te kunnen helpen, begeleiden en/of door te verwijzen. Daarom koos ik ervoor om boven op mijn huidig diploma nog de bachelor sociaal werk via afstandsonderwijs te behalen.

Wikipedia[bewerken | brontekst bewerken]

Door het maken van een opdracht voor het opleidingsonderdeel 'hedendaagse spanningen in een historisch perspectief' ben ik gebruiken geworden op Wikipedia. Het doel van de opdracht is om zelf in de geschiedenis te duiken van jou gekozen lemma's en aan de hand van betrouwbare bronnen een wikipagina aan te passen, een fotoreeks op te maken en zelf een volledig nieuwe wikipagina aan te maken.

Ik koos ervoor om de wikipagina van Beselare onder de loep te nemen en deze aan te passen en aan te vullen waar nodig. Ook de foto's zijn bezienswaardigheden uit Beselare. Het nieuwe lemma die ik op Wikipedia maak gaat over de Heksenstoet een folkloristische optocht die op de lijst van immaterieel erfgoed staat.

Fotoreeks[bewerken | brontekst bewerken]

Hieronder vind je een reeks foto's uit mijn dorp Beselare, deelgemeente van Zonnebeke.