Gebruiker:Fransvannes/vanplan

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Een pagina om mezelf te herinneren aan toezeggingen die ik heb gedaan of aan pagina's waar ik nog iets mee wil, omdat ze erg magertjes afsteken bij de rest van deze Wikipedia. Of omdat ik nog niet klaar was. En tegelijk voor wie hier langskomt een uitnodiging om mij het gras voor de voeten weg te maaien.

Aanmaken[bewerken | brontekst bewerken]

Estische literatuur - Kirile Loo - Karl Ristikivi - Béla Lajta - Lijst van schepen in de architectuur

Aanvullen[bewerken | brontekst bewerken]

Orde van de Zwaardbroeders - Maurice Ravel - Sió (op basis van [1]) - Joseph Roth - Orléans - Heilbronn (stad) - Värttinä - Assyriërs (volk) - Liquida - Bačka

Aanpakken[bewerken | brontekst bewerken]

Wereldtentoonstelling - Hongaarse literatuur - Rēzekne - Tristan en Isolde - Transsylvanië - Gostivar - Znojmo - Dualis - León (Spanje) - Odessa

Kritisch oog[bewerken | brontekst bewerken]

Oejgoers

Opzoeken[bewerken | brontekst bewerken]

De etymologie van Hessenweg - De cijfers op Voskopojë napluizen.

Verzoeken...[bewerken | brontekst bewerken]

Op verzoek: een kopje verzoeken. Plaatsing van een verzoek zal te zijner tijd gegarandeerd leiden tot actie mijnerzijds: dat kan een artikel of een klus zijn, maar ook verwijdering van het verzoek, met dank voor de eer. Want dan acht ik mezelf niet in staat om er iets van te maken.


WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.