Gebruiker:GerardM

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.


Groter plaatje

Bugzilla - Commons - Foundation - Meta - Species - WikiWoordenboek - kladblok - kladblok2 - kladblok3 - kladblok4
irc://irc.freenode.net/#wikipedia-nl - irc://irc.freenode.net/wikipedia - irc://irc.freenode.net/wikimedia - irc://irc.freenode.net/mediawiki - irc://irc.mozilla.org/firefox - irc://irc.freenode.net/mediawiki-i18n
irc://chat.freenode.net/wikimedia -
Google wikipedia, Google nl.wikipedia

Introductie[bewerken | brontekst bewerken]

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.

Mijn naam is Gerard. Ik ben oa geinteresseerd in cactussen en vetplanten. Ik heb een database gemaakt met daarin de gepubliceerde wetenschappelijke namen. De informatie is in hoge mate gebaseerd op gegevens van IPNI (http://www.ipni.org/ ) en is open source.

Hierdoor ben ik geinteresseerd in taxonomie. Ook ben ik geinteresseerd in ecologie, ik heb een aantal artikelen geschreven zoals over de Oostvaardersplassen en de Gelderse poort, (beide in de GOOGLE top 5). Mijn werkwijze is om vanuit een voor mij belangrijk artikel allerlei artikelen eromheen te schrijven die het verhaal versterken. Zo gaat de Gelderse poort over water en vis.

Projecten waar ik bij betrokken ben[bewerken | brontekst bewerken]

Ottoman Turkey[bewerken | brontekst bewerken]

Global Young Academy[bewerken | brontekst bewerken]

Suriname[bewerken | brontekst bewerken]

Amnesty International[bewerken | brontekst bewerken]

Hospitals[bewerken | brontekst bewerken]

Overleg[bewerken | brontekst bewerken]

Overleg s.v.p. op mijn Overlegpagina of, laat een bericht achter, indien gewenst kunt u mij via e-mail bereiken via de optie rechtsonder.
Dank, Gerard

Skype[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben als gerardmeijssen op Skype te vinden. :)

Blog[bewerken | brontekst bewerken]

Blogspot

Transliteratie[bewerken | brontekst bewerken]

ゲラルド・メイセン Voor mijn naam.

Goodwill Charter[bewerken | brontekst bewerken]

Een verlichting moet over onze cultuur neerkomen en daarom onthou ik mij van het recht om te schelden, wat door sommigen als onderdeel van het recht op vrije meningsuiting gezien wordt. Ik beschouw dat als een vorm van agressie die tot polarisering leidt. Dat werkt ontwrichtend voor ons project. Provoceren helpt mij en Wikipedia geen stap verder. Als alternatief hiervoor zie ik het debat waarbij ik met mijn gesprekspartner(s) op voet van gelijkheid wil omgaan en hun controleerbare feiten maar ook hun argumenten op een rationele manier wil afwegen. Een goed debat heelt, loutert en integreert. Het openhouden van het gesprek is de manier om mijzelf en de ander in zijn waarde te laten en impasses te voorkomen.

(tekst gebaseerd op een artikel van Marc Reynebeau in De Standaard)


Verder[bewerken | brontekst bewerken]

Schrijversster
Schrijversster

- De schrijversster van Flyingbird 31 jul 2004 19:34 (CEST) voor gebruiker GerardM voor diverse projecten zoals het zoetwatervissenproject, maar ook voor veel onderhoud zoals sjabloonwerk, categorisaties, enzovoorts.

Mediaster
Mediaster

- Voor interview in computerblad en interview op tv met VTM. Waerth In plaats van over een beginnetje te lullen kan je er ook 1 vullen©2005 7 mrt 2005 10:17 (CET)

Lijsten[bewerken | brontekst bewerken]