Gebruiker:Joerim/Kerstpagina

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit is de kerstpagina van Joerim. Gelieve deze niet te bekijken voor het kerstmis is!Knipoog

GEBRUIKERSTPAGINA VAN JOERIM



Fijne kerstdagen allemaal, en een gelukkig nieuw jaar!


Hoi, ik ben Joerim en ik ben al een tijdje Wikipediaan. Dit is mijn kerstpagina, die komt in de plaats van mijn gebruikerspagina rond de kersttijd tot aan driekoningen, zeg maar van 20 december tot 7 januari. Voor mijn echte gebruikerspagina, zie hier. Ik hoop dat u geniet van de kerstpagina.

KERSTPAGINA VAN JOERIM



Hallo, ik ben Joerim. Ik ben nu toch een aardig tijdje actief als Wikipediaan (sinds 26 november 2009). Ik doe soms oppoetswerk, ik stem vaak bij moderatorverkiezingen en etalage aanmeldingen en af en toe schrijf ik ook een artikel. Van de in totaal ongeveer 120 artikelen die ik geschreven heb staan er nu 2 in de etalage.

Als je mijn artikelen hebt gelezen weet je dat ik erg veel van prehistorische dieren houd. Zoals je op mijn lijstje ziet staan er veel uitgestorven reptielen en synapsiden bij, maar ik schrijf ook wel eens een artikeltje over een zoogdier, een vogel of een amfibie. Als je kijkt naar waar de reptielen-artikelen over gaan kun je al raden wat mijn lievelingsdier is: de gaviaal, maar ik vind vogels en cavia's ook leuk, hoewel ik daar meestal niet over schrijf. Behalve over uitgestorven dieren weet ik ook wel wat over UFO's, mysterieuze aapmensen en dat soort dingen. Dieren van deze tijd vind ik ook leuk, maar al deze dingen laat ik aan de andere Wikipedianen over. Over Saurosphargis, Anarosaurus en Nothosaurus: ik ben zelf ook naar de Winterswijkse groeve geweest waar ik botjes van een Nothosaurus en een Anarosaurus vond. Ik weet nog niet welke delen van een het skelet het zijn.

Joerim | overleg

Kijk hier voor mijn pagina met gebruikersboxen.
Zie ook: Gebruiker:Joerim/wat doe ik op Wikipedia?.
Hier is een pagina met al mijn belangrijke code:Gebruiker:Joerim/Code.

Sterren[bewerken | brontekst bewerken]

En nog veel sneeuwplezier allemaal!