Gebruiker:Kartrekker/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is het persoonlijke kladblok van Kartrekker.
Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen die wat meer van Wikipedia) en mag dus geen onoorbare dingen te bevatten.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.
Enkele handige links: Spiekbriefje | Snelcursus

Andere testplaatsen: De algemene zandbak | De probeerpagina van de snelcursus | De sjabloonzandbak

Chloe O'Brian
24-personage
Naam Chloe O'Brian
Gespeeld door James Morrison
Geslacht Vrouw
Banen Data analiste van CTULos Angeles

Data analiste van CTUNew York Directeur van CTU New York

Categorie Counter Terrorist Unit
Getrouwd Morris O'Brian
Huidige status Levend
Seizoenen 3, 4, 5, 6, 7, 8
Eerste verschijning seizoen 3
Laatste verschijning seizoen 8
Lijst van personages

Chloe O'Brian is een personage uit de televisieserie 24, gespeeld door Mary Lynn Rajskub. Ze is het hoofd van de New York Counter terrorist Unit (CTU) in het seizoen 8 nadat Brian Hastings uit zijn functie word ontheven. In seizoen 5 komt haar man Morris O'Brian voor het eerst voor.

Dag 3[bewerken | brontekst bewerken]

Chloe werkt nu bij CTU LA. Nadat Chloe een paar bestanden op een plaats had gezet waar Jack ze niet wou, was Jack kwaad maar Chase Edmunds zorgt ervoor dat Jack het links laat liggen. Later, nadat Chloe was gevraagd om Jacks kantoor op te ruimen nadat Jack Ramon Salazar uit de gevangenis had gebroken, vind ze bewijs dat Jack drugs heeft gebruikt. Een test bevestigde dat Jack heroïne gebruikte. Tijdens de test met een drugkit werd uitgevoerd in het kantoor van Jack, komt Kim binnen. Chloe probeert Kim te ontwijken maar uiteindelijk vertelt ze toch dat haar vader heroïne gebruikt, waarna ze dit ook aan Michelle vertelt. Chloe ontdekt ook dat Adam Kaufmans zus besmet is met het Cordilla Virus en vertelt dit aan Tony. Cloe ontdekte ook als eerste dat Michelle ontvoerd was en Tony gechanteerd werd. Chloe werd gedwongen om een baby in het CTU gebouw te brengen, enkele minuten later geeft Ryan Chapelle het bevel om 'zich er van te ontdoen', of ontslag te nemen. Dan geeft ze de baby aan Kim maar Chapelle wilt nog steeds niet dat de baby in het gebouw is. Tijdens dat Kim is aan het baby-sitten, ontdekt Adam dat Chloe helemaal geen baby heeft en informeert Kim hierover. Chloe verzint een ingewikkeld verhaal als Kim haar hiermee confronteert, wat erin resulteert dat Kim naar Tony gaat. Tony beslist dat de baby mag blijven , want Chloe is van grote waarde.

Van zodra Chloe zegt tegen Chapelle dat het Chase's baby is, mag de baby blijven. Vlak erna vertelt ze dit ook aan Kim. Even later belt ze Chase en zegt dat Chapelle en Kim het weten. Als Chase vroeg hoe Kim reageerde antwoordde Chloe:'She was an kinda pissed'. Later praat Chloe er nog eens over en It wasn't until Chloe told Chappelle it was Chase's baby that Chappelle let it stay. She immediately told Kim that Chase had a baby. She then turned around and told Chase that Chappelle and Kim knew, informing Chase that Kim was 'kinda pissed'. Chloe later told Kim that Chase was too much like Jack to give up field work.

Chloe had a moment of victory, however, when she defeated a worm Nina Myers put in the CTU computer system, a task which some said would be nearly impossible based on Nina's knowledge of the infected systems. After Ryan Chappelle was targeted by Saunders, Chloe was forced to take over what he was doing and was able to track down the fact that Stephen Saunders had a daughter. She also was responsible for communicating with Jack in the field during the final sting operation to get the virus. She witnessed the death of Stephen Saunders firsthand, as it occurred at her station, perhaps because of changes she made in Gael's widow's escort. She still managed to lead Jack to the middle school where the virus was intended to be released.

[[Categorie:Personage uit 24|O'Brian, Chloe]]