Gebruiker:Lokaas12/Kladblok78

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Routebeschrujvung

De B57 begint op de afrit Kleef-Ost de B9 en loopt in zuidoostelijke richting. De weg loopt door Kalkar waar een samenloopt is met de B67, Xanten} en Alpen waar ze aansluit op de B58.

Vervanging

Tussen Alpen en Aansluiting Krefeld-Zentrum is de B57 vervangen door de B58 en de A57

Voortzetting

De B57 begint weer op Aansluiting Krefeld-Zentrum, een onvolledig klaverbladknooppunt met de A57, als verlenging van de B288 vanuit Duisburg. De B57 loopt nu in zuidwestelijke richting door de stad waar ze een korte samenloop heeft met de B9. De zB57 sluit vervolgens in het zuidwesten van de stad in Aansluiting Krefeld-Forstwald, een onvolledig knooppunt aan op de A44


Vervanging

Tussen Aansluiting Krefeld-Forstwald an afrit Mönchengladbach-Ost is de B57 vervangen door de A44.

Voortzetting

De B57 begint wee bij de afrit Mönchengladbach-Ost van de A44 en loopt in zuidwestelijke richting door de stad Mönchengladbach waar de [[Bundesstraße 59|B59aansluit en de B230 wordt gekruist. De weg loopt verder en kruist bij afrit Mönchengladbach-Holt de A61 en loopt langs Rheindahlen. De B57 loopt verder via de rondweg van Erkelenz waar ze bij afrit Erkelenz-Süd de A46 kruist. Vervolgens loopt de weg verder via Hückelhoven, Linnich en komt op de rondweg van Baesweiler, loopt door Alsdorf waar de B221 aansluit, Würselen en kruist bij afrit Aachen-Zentrum de A4. De B57 loopt nu de stad Aken in waar ze een samenloop heeft met de B1a en de B1. De B57 loopt in zuidelijke richting de stad Aken uit en eindigt op de Belgischr grens waar ze aansluit op de [[N68 {België)|N68]] naar Eupen.