Gebruiker:Meneer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Meneer

Deze gebruiker heeft veel kennis van informatiebeveiliging
Deze gebruiker heeft veel kennis van informatica
Trouw Deze gebruiker leest Trouw.


Deze gebruiker gebruikt Mozilla Firefox
Deze gebruiker gebruikt Linux
Deze gebruiker gebruikt Open Office
Lijst van alle Gebruikersboxen

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
fy-1 It Frysk fan dizze brûker is minimaal.

Officieel ben ik sinds 8 maart 2005 actief op Wikipedia. Maar een paar dagen daarvoor heb ik al een paar pagina's anoniem gewijzigd.

Ik ben werkzaam binnen het vakgebied informatiebeveiliging. Leuk, de categorie bevat nu voor elk van de 26 letters van het alfabet artikelen! En dat is ook een beetje een hobby. Deelonderwerpen: Identity Management, Security Management, IT auditing.

Daarnaast heb ik nog een paar hobby's, zoals lezen, muziek luisteren en (oude) auto's.

Op al die gebieden kun je mijn bijdragen dan ook terugvinden.


Daarnaast probeer ik af en toe wat gewenste artikelen (over onderwerpen waar ik eigenlijk niet veel van weet) in te vullen. Daarbij probeer ik vooral node gemiste artikelen (waar dus veel links naar niet bestaande pagina's naar verwijzen) toe te voegen. Dat varieert van plaatsen in Italië tot domeinnaam extensies (die zijn nu allemaal ingevuld).

Deze artikelen ben ik in ieder geval zelf begonnen.


Dit is een ludiek bedoeld sjabloon, gemaakt om bestrijders van vandalisme te ronselen die zo nu en dan willen helpen Wikipedia "opgeruimd" te houden. Elke keer als je dit sjabloon leest moet je gelijk op de link klikken en de laatste 10 anonieme wijzigingen controleren, wat je ook aan het doen bent. Dit kost hooguit een paar minuten.

Je hoeft je niet persoonlijk aangevallen te voelen door dit sjabloon: dat je dit sjabloon te zien krijgt wil absoluut niet zeggen dat je te weinig zou doen voor Wikipedia, integendeel zelfs. Voel je vrij dit sjabloon verder te verspreiden door {{Gebruiker:Yorian/wieditleest}} op een overlegpagina te plakken.