Gebruiker:Morinimnas

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op mijn gebruikerspagina!

Hallo daar! Ik ben Morini Mnas en ik ben enthousiast om eindelijk deel uit te maken van het Wikipedia-platform. Al jarenlang lees ik vol enthousiasme op wikipedia mee maar nog niet eerder durfde ik de stap te nemen om ook actief deel te nemen.

Mijn interesses gaan uit naar een breed scala aan onderwerpen. Ik ben vooral gefascineerd door algemene wetenschappen, natuur, fotografie, literatuur, poëzie, geschiedenis, feminisme, politieke wetenschappen, psychologie en filosofie. Ik heb een sterke voorkeur voor autodidactisch leren en besteed daardoor veel tijd op Wikipedia, tot nu toe vooral met het lezen ervan. Maar vanaf nu wil ik dus ook actief bijdragen aan de kennis die hier te vinden is.Mijn bijdragen zullen voornamelijk bestaan uit vertalingen en het doen van (kleine) aanpassingen. In het bijzonder hoop ik waardevolle bijdragen te kunnen leveren voor het gendercap-project en het LHBTI+ project.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met andere enthousiaste bewerkers en samen bij te dragen aan de groei en verbetering van wikipedia.

Bekijk ook mijn gebruikerspagina op Wikimedia: MoriniMnas

Met vriendelijke groet, Morinimnas (overleg) 2 aug 2023 15:23 (CEST)



Taalvaardigheid
en-3 This user has advanced knowledge of English.
nl-N Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
Gebruikers per taal
K-M Ik luister graag naar klassieke muziek.
P-G Ik ben prettig gestoord.
A-D Ik ben autodidact.
V-N Ik ben vreselijk nieuwsgierig.
CHA Ik ben lichtelijk chaotisch.
Fi Ik filosofeer graag.
KR Ik sta open voor kritiek.
Po Ik hou van poëzie.
Deze gebruiker werkt mee aan het verkleinen van de gendergap