Gebruiker:Nickshanks

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nicholas George Shanks werd geboren op 1 Mei 1981 in het Queen's Medical Centre in Nottingham met een Schotse vader en een Hongaarse moeder. Hij is opgevoed in West Bridgford voordat hij verhuisde naar Hatfield om er in de Universiteit van Hertfordshire te gaan studeren, waar hij Astrofysica studeerde.

Hij is nu directeur van Cognition Games, Ltd. en schrijft software voor de Macintosh en brengt zijn vrije tijd door met het lezen van BBC Nieuws en het leren van talen (Gàidhlig, Latina, 日本語, Русский et aliis). Behalve astrofysica, programmeren en linguistiek omvatten zijn interesses archeologie, paleonthologie, paleoanthropologie, ruimtevaart, vrouwen, natuurrampen en een waaier van andere onderwerpen. Zijn muziekstijl bevat onder andere Bruce Springsteen, The Police, Die Prinzen, Chris Isaak, Jefferson Airplane, Peter Gabriel, The Steve Miller Band en U2 naast vele vele andere.

Hij is ook gekend voor het sterk bijdragen van eeen steentje aan de Vicipædia Latina, en moet soms vechten voor zijn land.