Naar inhoud springen

Gebruiker:The music family/Angy Media

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


The Music Family en All Styles is een entertainment organisatie , dat werkt met vrijwilligers met en zonder beperking. En richt zich voornamelijk op artiesten uit

Nederland, Duitsland , Suriname , Belgie en Nederlandse Antillen. 

Sinds augustus 2022 is de naam van The music family en All Styles overgegaan in ANGY Media

All Styles is op 1 januari 2010 opgericht door Giovanni Vermolen, en begon met het organiseren van een eigen stem hitlijst voor artiesten in Nederland en België . Mensen konden stemmen via het toenmalige sociale netwerk Hyves, In eerste instantie werd de hitlijst een top 30 en werd uitgezonden op internet radio zender Radio 123 door Carlo Bakker, met op de site een artiestenchat waar elke week diversen artiesten langs kwamen om met de fans te chatten tijdens de uitzending.

In mei van 2010 besloot Vermolen om zelf te gaan uitzenden , omdat de hitlijst voornamelijk was bedoeld voor de andere artiesten die niet regelmatig op de landelijke radio en tv zouden komen, Omdat voornamelijk op Nederlandstalige nummers werd gestemd door het publiek werd de naam van de zender Megahitradio , de hitlijst en de artiesten chat gingen met Vermolen mee naar Megahitradio.

In 2011 was zanger Berry Daamen de eerste artiest die een Megahit award in ontvangst mocht nemen.

In 2012 lanceerde Vermolen naast Megahitradio , Megahit tv. Megahit tv werd zo een succes dat hij besloot om in 2013 te stoppen met Megahitradio en ging het alleen door met Megahittv.

In 2014 verlegde Vermolen zijn grenzen en begon ook aandacht te geven aan artiesten uit Duitsland , Suriname en Nederlandse Antillen zoals Tom Foxx , Liz und Kriz , Jennifer Sanmoengin en Trend Playz.

Eind 2015 besloot Vermolen om de megahit awards een eigen live podium te geven , dit deed hij door vele artiesten te roemen en stimuleren . In januari 2016 was de eerste Live awards show in café Glenn de Koning te Zaandam. Vele artiesten kwamen hier te gast en traden op zoals onder andere Ramon Beense Albert van Benthem Leo Nardell en vele andere . Dit was zo een succes dat er werd besloten om een live opname concept te lanceren. In mei 2016 vond de eerste editie plaats in Hoorn waaronder andere Karin Welsing Driekes Hoekstra Andre Pronk en Hannes Junior optraden. Er volgde vele edities onder de naam Megahit Muziek Parade. In de zomer van 2018 vonden Vermolen en zijn vriendin Valerie Boelaars door gezondheidsreden het tijd was om voorlopig te stoppen , de zender megahit werd opgeheven , en Megahit Muziek Parade maakte een doorstart door andere teamleden. Vermolen hield zich een half jaar stil , al kreeg hij wel door dat hij en Boelaars door de vele artiesten werden gemist , hij besloot om toch de website weer op te tuigen en besloot de oude naam ALL STYLES weer te gebruiken. In februari 2019 lanceerde Vermolen de nieuwe zender The Music Family op welke uitzend via Facebook en You Tube. De oude website van Megahit tv werd gebruikt om opnieuw te starten en het domein THE MUSIC FAMILY.NL werd aangenomen. Ook wordt er weer uitgezonden met een stem hitlijst en is Vermolen een samenwerking aangegaan met AngelValerie Entertainment in Suriname. 14 april vind de eerste live show plaats met The Music Family awards, welke Vermolen samen met Haagse zanger Gio Swikker zal gaan presenteren.

In 2022 kwam er naast de muziek tak ook een acteertak bij en ging het geheel verder onder de naam Angy Media De eerste film die opgenomen is heet Loco Loco , en zal vanaf 2 januari 2023 op youtube te zien zijn .