Gebruiker:WittePrins/Archief

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

In dit archief worden alle oude berichten geplaatst of berichten die er niet toe doen:

Verwijderingsnominatie Inschrijving[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Inschrijving dat is genomineerd door Capaccio. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110329 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 30 mrt 2011 02:05 (CEST)


SiteFrost[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo WittePrins, ik heb je artikel SiteFrost ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 23 okt 2010 16:52 (CEST)

Hoi Zanaq,
zou je mij advies kunnen geven over hoe ik de pagina "reclame-vrij" kan maken? Het was namelijk niet als reclame bedoelt ;)
Betreffend artikel: SiteFrost
Om te beginnen de lezer niet aanspreken en een droge zakelijke stijl hanteren. Belangrijk probleem is het onderwerp, dat naar mijn mening niet op wikipedia thuishoort. Verder tips over andere zaken:
  • Het is gebruikelijk nieuw overleg onderaan toe te voegen.
  • Het is op de nederlandstalige wikipedia gebruikelijk om op dezelfde pagina te reageren waar een vraag/opmerking geplaatst werd.
  • Je kunt je bijdragen op overlegpagina's met vier tildes (~~~~) ondertekenen.
  • Links aanleggen gaat aldus: [[hoofdpagina]] geeft hoofdpagina, [[hoofd|pagina]] geeft pagina en [[hoofd]]pagina geeft hoofdpagina.
  • Het is gewenst over verwijdernominaties te discussieren op de lijst, in dit geval Wikipedia:Te_verwijderen_pagina's/Toegevoegd_20101023.
Groetjes. — Zanaq (?) 23 okt 2010 17:12 (CEST)

Inschrijving[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo WittePrins/Archief, ik heb je artikel Inschrijving ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 29 mrt 2011 19:27 (CEST)