Gut Reaction

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Gut Reaction
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 4
Aflevering 18
Gastrollen Robert Ellenstein
John Walcutt
Davenia McFadden
Michele Morgan
Perry Anzilotti
Lauri Johnson
Schrijver(s) Neal Baer
Regisseur Babu Subramaniam 'T.R.'
Eerste uitzending 16 april 1998
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Gut Reaction is de achttiende aflevering van het vierde seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 16 april 1998.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Dr. Benton moet hardhandig ingrijpen tijdens een operatie met dr. Morgenstern. Als hij ziet dat dr. Morgenstern de fout ingaat tijdens een ingreep duwt hij hem opzij en neemt de controle over.

Scott, de zoon van dr. Anspaugh, moet een keuze maken voor zijn ziekte: hij kan een nieuw experimenteel chemotherapie nemen of stoppen met de behandeling. Hij kiest voor de experimentele therapie, dr. Ross is bang dat hij dit doet vanwege Jeanie Boulet. Nadat Jeanie met hem gesproken heeft besluit Scott om te stoppen met zijn behandeling en staakt het gevecht tegen zijn kanker.

Dr. Del Amico wordt gevraagd of zij een beenmergdonor wil zijn voor een patiënt. Dr. Carter helpt haar door deze pijnlijke ingreep.

Hathaway krijgt te horen dat de oma van dr. Carter, Millicent Carter, stopt met het geven van geld voor haar kliniek. Dr. Carter is bang dat zij dit doet om hem te straffen, vanwege het feit dat hij haar niet ingelicht had over de drugsverslaving van zijn neef Chase. Dr. Carter zoekt haar op en confronteert haar hiermee.

Dr. Ross behandelt een terminaal kind, dr. Greene en dr. Weaver hebben twijfels over zijn behandelwijze. Ondertussen besluit dr. Ross om voor een vaste aanstelling op de SEH te gaan.

Dr. Greene en Jerry Markovich hebben dit jaar de eer om de jaarlijkse feestavond te verzorgen. Het loopt niet helemaal volgens planning maar op het einde heeft iedereen toch een geslaagde avond.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrol[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrol[bewerken | brontekst bewerken]

en vele andere

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]