Lijst van rijksmonumenten in Hof van Twente

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

De gemeente Hof van Twente telt 390 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister, hieronder een overzicht. Zie ook de gemeentelijke monumenten in Hof van Twente

Azelo[bewerken]

De plaats Azelo telt 6 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Delden[bewerken]

De plaats Delden telt 49 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Delden voor een overzicht.

Deldenerbroek[bewerken]

De plaats Deldenerbroek telt 17 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Deldenerbroek voor een overzicht.

Deldeneresch[bewerken]

De plaats Deldeneresch telt 82 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Deldeneresch voor een overzicht.

Diepenheim[bewerken]

De plaats Diepenheim telt 108 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Diepenheim voor een overzicht.

Elsen[bewerken]

De plaats Elsen telt 23 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Elsen voor een overzicht.

Goor[bewerken]

De plaats Goor telt 9 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Goor voor een overzicht.

Herike[bewerken]

De plaats Herike telt 11 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Herike voor een overzicht.

Kerspel Goor[bewerken]

De buurtschap Kerspel Goor telt 55 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Kerspel Goor voor een overzicht.

Markelo[bewerken]

De plaats Markelo telt 11 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Markelo voor een overzicht.

Stokkum[bewerken]

De plaats Stokkum telt 5 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Wiene[bewerken]

De plaats Wiene telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Wiene voor een overzicht.

Woolde[bewerken]

Het deel van de buurtschap Woolde ten westen van de A35 telt 4 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Zeldam[bewerken]

De plaats Zeldam telt 4 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.