Lijst van rijksmonumenten in Vaals (gemeente)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De gemeente Vaals telt 169 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Hieronder een overzicht.

Camerig[bewerken]

De plaats Camerig telt 11 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Camerig voor een overzicht.

Cottessen[bewerken]

De plaats Cottessen telt 11 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Cottessen voor een overzicht.

Harles[bewerken]

De plaats Harles telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Harles voor een overzicht.

Holset[bewerken]

De plaats Holset telt 9 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Holset voor een overzicht.

Lemiers[bewerken]

De plaats Lemiers telt 18 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Lemiers voor een overzicht.

Mamelis[bewerken]

De plaats Mamelis telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Raren[bewerken]

De plaats Raren telt 12 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Raren voor een overzicht.

Rott[bewerken]

De plaats Rott telt 4 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Vaals[bewerken]

De plaats Vaals telt 75 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Vaals voor een overzicht.

Vijlen[bewerken]

De plaats Vijlen telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Vijlen voor een overzicht.