Lijst van rijksmonumenten in Leudal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De gemeente Leudal telt 115 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister, hieronder een overzicht. Zie ook de gemeentelijke monumenten in Leudal

Baexem[bewerken]

De plaats Baexem telt 7 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Buggenum[bewerken]

De plaats Buggenum telt 9 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Buggenum voor een overzicht.

Ell[bewerken]

De plaats Ell telt 5 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Grathem[bewerken]

De plaats Grathem telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Grathem voor een overzicht.

Haelen[bewerken]

De plaats Haelen telt 9 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Haelen voor een overzicht.

Heythuysen[bewerken]

De plaats Heythuysen telt 10 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Heythuysen voor een overzicht.

Horn[bewerken]

De plaats Horn telt 14 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Horn voor een overzicht.

Hunsel[bewerken]

De plaats Hunsel telt 3 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Ittervoort[bewerken]

De plaats Ittervoort telt 4 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Neer[bewerken]

De plaats Neer telt 10 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Neer voor een overzicht.

Neeritter[bewerken]

De plaats Neeritter telt 24 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Neeritter voor een overzicht.

Nunhem[bewerken]

De plaats Nunhem telt 10 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Nunhem voor een overzicht.

Roggel[bewerken]

De plaats Roggel telt 2 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.