Michael Hutter

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Michael Hutter
Hutter in 2010
Hutter in 2010
Persoonlijke informatie
Volledige naam Michael Hutter[1]
Geboorteplaats Vlag van Verenigde Staten Willoughby (Ohio)[1]
Geboortedatum 18 maart 1983
Lengte 1,83 m
Gewicht 93 kg
Carrière
Debuut 2002[1]
Ringnaam Agent B.[1]
Agent D.[1]
Derrick Bateman[1]
Michael Hutter[1]
Mike Hutter[1][1]
Trainer/coach J-Rocc
Discipline Professioneel worstelen

Michael Hutter[1] (Willoughby (Ohio), 18 maart 1983)[1] is een Amerikaans professioneel worstelaar en acteur. Hij is vooral bekend van zijn tijd bij WWE als Derrick Bateman.

Worstelcarrière[bewerken]

World Wrestling Entertainment (2006-2013)[bewerken]

Op 24 juli 2006, Hutter verscheen op Heat, waar hij samen met Chris Cronus in een tag team wedstrijd verloor van het duo Viscera en Charlie Haas.

Hutter maakte zijn Florida Championship Wrestling (FCW) debuut op 9 februari 2009 onder zijn ringnaam Mike Hutter. Hij verloor van Drew McIntyre. Op 19 februari veranderde hij zijn ringnaam in Derrick Bateman en hij verloor samen met Lennox McEnroe en Batemans manager, Abraham Washington van Scotty Goldman en DJ Gabriel

Op 12 augustus 2010, Hutter en zijn partner Johnny Curtis wonnen de FCW Florida Tag Team Championship van het duo Donny Marlow en Brodus Clay en de vorige kampioenen Los Aviadores (Hunico en Epico) in een three way tag team match. Na 3 maanden, Bateman en Curtis verloren hun titels aan Wes Brisco en Xavier Woods op 14 november 2010.

Tijdens de finale van seizoen 3 van NXT, men was aangekondigd dat Bateman meedoet aan seizoen 4 met Daniel Bryan als zijn mentor. Hij maakte zijn ringdebuut voor NXT en in een tag team match waarin Bateman en zijn mentor Daniel Bryan de match verloren van het duo Conor O'Brian en zijn mentor Alberto Del Rio. Hij had zijn eerste 1-tegen- match op NXT van 14 december, maar verloor van Del Rio door submission. In juni 2012 ging hij voltijds aan de slag in de NXT Wrestling. In mei 2013 liep zijn contract met de WWE af.

Acteercarrière[bewerken]

In 2009, Hutter maakte zijn filmdebuut in een horrorfilm The House of the Devil in een kleine rol als een van de achtergrond talent.

Prestaties[bewerken]

  • Firestorm Pro Wrestling
    • Firestorm Pro Heavyweight Championship (1 keer)

Externe link[bewerken]