Overleg:432 Park Avenue

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

"Het gebouw heeft in werkelijkheid 88 verdiepingen, maar in de liften zijn verdiepingen overgeslagen, waardoor het er 96 lijken."

Eh, is het dan niet andersom? Of is het zo dat er bepaalde cijfers niet meeneemt, zodat de 88 floors tot 96 doortellen? Of bedoelt men dat er 96 verdiepingen zijn, waarvan 8 serviceverdiepingen? (En... bron?) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door DieED (overleg · bijdragen)

Goeie vraag... Kleuske (overleg) 2 jun 2016 16:45 (CEST)Reageren
Ik bedoelde te zeggen dat het gebouw 88 verdiepingen heeft inclusief serviceverdiepingen en exclusief ondergrondse verdiepingen. De ontwikkelaar van het gebouw vond dit niet spectaculair genoeg klinken en heeft besloten in de lift nummertjes over te slaan. Zo heeft hij de bovenste verdiepingen 96 genoemd. Maar door de naam van de verdiepingen te veranderen, verandert het aantal verdiepingen nog niet. Dit wordt in New York City vaker gedaan. De website van het gebouw zelf en veel nieuwsartikelen met afdoende research melden dus dat het gebouw 96 verdiepingen heeft, terwijl dit niet juist is. Het nummer 88 was afkomstig van de betrouwbaarste bron over hoge gebouwen, maar het getal op deze website is ondertussen aangepast naar 85. Dit getal lijkt te kloppen aangezien de bouwvergunning die is aangevraagd ook voor 85 verdiepingen is. (bron). Ik zal het getal dus veranderen en in het artikel proberen duidelijker uit te leggen hoe het zit. - Supercarwaaroverleg 3 jun 2016 20:27 (CEST)Reageren
Ah, op die manier. Ik vermoedde al zoiets, omdat men soms ook cijfers overslaat als dat verdieping 13 is, bijvoorbeeld. Dank! DieED (overleg) 4 jun 2016 08:47 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op 432 Park Avenue. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 aug 2017 11:47 (CEST)Reageren