Overleg:Aanhef

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik vindt het belangrijk dat er een artikel bestaat over dit onderwerp omdat het een gewoon nederlands begrip is waar een boel over te vertellen valt. Wanneer zijn we hier mee begonnen, welke vormen zijn er, welke gebruik je wanneer.

Kortom. Maar ik ga hier nu niet meer tijd aan besteden, ik heb pas vanavond weer tijd en tevens ben ik nog steeds verbolgen dat andere voor sommige admins van wiki 'onnodige' artikelen zijn verwijdert. En al helemaal omdat Wikipedia nu zelf aangeeft dat ze graag meer aanpassingen willen van hun artikelen door de gemeenschap in plaats van alleen een kleine groep hardcore gebruikers. Neo256 (overleg) 19 jan 2011 20:15 (CET)- De voorgaande opmerking werd toegevoegd door Neo256 (overleg|bijdragen)

Beste Neo256, dit is inderdaad een belangrijk onderwerp waar zeker een artikel over hoort te bestaan. Mijn advies: Niet opgeven, flink doorschrijven en inderdaad soms accepteren dat in een samenwerkingsproject andere mensen ook andere meningen hebben. Veel plezier!
Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Vriendelijke groeten, Erik'80 · 18 jan 2011 14:13 (CET)

Dat begrijp ik, sorry voor de kleine uitbarsting, maar ik en vrienden vinden het gewoon jammer dat artikelen die misschien voor andere doelgroepen niet meteen interessant zijn, maar wel voor een als ICT of voor bepaald hobby's vrij snel worden gemarkeerd als overbodig en worden verwijdert. Artikelen in de Nederlandse versie van Wikipedia zijn tot zover ik heb kunnen zijn eigenlijk altijd korter dan de Engelse tegenhanger. Dit kunnen we onder meer tegen gaan door meer artikelen voor een breder publiek te accepteren zodat zei zich ook gehoord voelen en graag willen toevoegen. Maar dat is mijn mening hierover. Groetjes, Neo256 (overleg) 19 jan 2011 20:15 (CET)

Norm ingetrokken[bewerken]

Vanuit de lopende tekst van het artikel wordt verwezen naar de Nederlandse norm NEN 3162:1986. Bij aanklikken blijkt echter dat de bewuste norm per 04-06-2013 werd ingetrokken. Bob.v.R (overleg) 28 feb 2018 05:23 (CET)

Nu aangepast, externe link naar de Nederlandse norm verwijderd. Bob.v.R (overleg) 28 feb 2018 06:13 (CET)