Overleg:Bedektzadigen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze pagina moet nog verder vernederlands worden. Graag hulp hierbij.--Rasbak 4 mei 2004 12:05 (CEST)

De manier waarop aangegeven wordt dat taxons synoniem zijn is in het taxonomisch schema helemaal fout. Door de uitgang weet je tot welke rang een taxon hoort. Zoals het er nu staat is het compleet onduidelijk hoe een oude en een nieuwe indeling door elkaar werkt. Met het maken van een nieuwe indeling worden oude namen ongeldig en ontstaan nieuwe namen. De manier zoals nu is principieel onjuist. GerardM 27 mei 2004 09:00 (CEST)

Grote verwijdering[bewerken]

Aangezien de taxonomie die hier nu staat niet overeenkomt met de classificatie volgens APG II, wilde ik die geheel verwijderen. Hier zou dan alleen de doorverwijzing naar Eenzaadlobbigen en Tweezaadlobbigen blijven staan (de verdere onderverdeling in orden bij die artikelen). Is daar bezwaar tegen? Pethan 3 dec 2004 19:18 (CET)

Door het aanmaken van de pagina Cronquist systeem is dit grotendeels dubbel en kan dan ook verwijderd worden zolang er maar een duidelijke link is naar Cronquist systeem. Er zitten hier nog wel doorlinks naar soorten en misschien kun je die ergens handhaven. Rasbak 3 dec 2004 20:09 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Bedektzadigen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 apr 2019 07:51 (CEST)