Overleg:Berthe Gottigny

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

"een van de"[brontekst bewerken]

Ik lees "een van de eerste vrouwelijke burgemeesters". Kan dat niet concreter? De hoeveelste? MichielDMN 🐘 (overleg) 1 mei 2021 22:06 (CEST)

Dit is een terechte vraag. Zodra ik hier de juiste informatie/bron rond vind, wordt het zeker vermeld in het artikel. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Suzanne Paruys (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Aalst[brontekst bewerken]

Zal ik aanpassen in het artikel. Bedankt voor de hulp. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Suzanne Paruys (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Foto/afbeelding[brontekst bewerken]

Ik heb problemen (concreet: ik begrijp het niet goed) met het downloaden van afbeeldingen. Ik heb een afbeelding, niet mijn eigen werk maar met toestemming, op de applicatie 'Brontekst verwerken', invoegen Afbeeldingen en Media, uitgevoerd. Ik zie de afbeelding op MediaWikki (?) doch kan niet uitdokteren hoe ik deze afbeelding nu kan plaatsen in een artikel. Kan iemand van jullie mij even verder helpen? Alvast bedankt, Suzanne Paruys (overleg) 3 mei 2021 18:18 (CEST)

Wat is de URL van de bewuste afbeelding? MichielDMN 🐘 (overleg) 3 mei 2021 20:17 (CEST)
bedankt voor de aangeboden hulp, het probleem is ondertussen opgelost. Suzanne Paruys (overleg) 6 mei 2021 12:52 (CEST)

Even vermelden[brontekst bewerken]

Als werkstudent volg ik de studeerrichting Bachelor Sociaal Werk via afstandsonderwijs. Voor de module 'Hedendaagse spanningen in een historisch perspectief' wordt een lemma gecreëerd rond een erfgoedobject dat gebouwd werd tijdens het interbellum. Om dit artikel te ondersteunen startte ik met een 'beginnetje|politiek' rond de persoon Berthe Gottigny.Suzanne Paruys (overleg) 6 mei 2021 12:46 (CEST)

Partij?[brontekst bewerken]

Gottigny was politicus, maar er staat niet bij in welke partij(en) ze actief was. Het lijkt me waarschijnlijk dat ze wel van de een of andere partij lid was. Enig idee? MichielDMN 🐘 (overleg) 6 mei 2021 13:39 (CEST)

Hier zie ik dat ze een overleden katholieke burgemeester opvolgde. Ik neem aan dat ze dan ook tot die partij behoorde. Klopt dat? MichielDMN 🐘 (overleg) 6 mei 2021 13:41 (CEST)

==Ja, waarschijnlijk Katholieke Partij, doch beschik niet over een officiële bronvermelding. Wel opgevraagd, maar nog niets ontvangen.Suzanne Paruys (overleg) 6 mei 2021 22:33 (CEST)

===En bedankt om de referentielijst aan te passen, want ondanks verschillende pogingen slaag ik hier niet in.Suzanne Paruys (overleg) 6 mei 2021 22:38 (CEST)