Overleg:Bies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Weghaling[brontekst bewerken]

Ik heb de anonieme weghaling met "wf" als enige reden (?) hersteld. Gelieve aan te geven waarom dat gedaan wordt hier eerstSymbole-faune.png MoiraMoira overleg 28 apr 2015 09:48 (CEST)

Dat was inderdaad wat dunnetjes en bovendien onnauwkeurig. Evengoed heb ik die lijst weer weggehaald, met als bewerkingssamenvatting:
  • De lijst van planten die bies genoemd worden, is te vinden in Cypergrassenfamilie. Uitweidingen in omschrijvingen verwijderd, die horen niet in een dp.
Het lijkt me dat die pagina Cypergrassenfamilie veel beter te onderhouden is, namelijk door mensen met kennis van biologie, dan een dp en dat de lezer daar ook veel beter bediend wordt, met context en zo. JanB46 voegde de info opnieuw toe, maar enkel met een verwijzing naar bovenstaande opmerking. Zijn er ook inhoudelijke argumenten?
Ik vind het bovendien ietwat storend dat bij het terugzetten van gras-informatie meteen de rotzooi in het deel daaronder ook teruggezet wordt, en dat door beide betrokken bewerkers. Dat komt op mij vreemd en onprofessioneel over. Met even kijken en één enkele kopieer- en plakactie was het terugzetten van rommel gemakkelijk te voorkomen. 82.171.6.217 28 apr 2015 10:51 (CEST)
Je hebt gelijk, zowel mbt de biezen als de 'rommel' eronder. Wat mij betreft komt jouw versie terug. --JanB (overleg) 28 apr 2015 11:40 (CEST)