Overleg:Breng

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Materieelovervloed[bron bewerken]

Is het niet beter om in het materieeloverzicht van breng alleen de nu gebruikte bussen neer te zetten? De rest staat al vermeld in het artikel Connexxion, en daardoor is het wel dubbelop. Bonaber Shadow Monkey's Logo.png (overleg) 29 feb 2012 22:26 (CET)

Misschien dat het dubbelop staat, maar dit overzicht geeft nu wel (duidelijk) aan welk materieel er bij Breng nu rijdt of heeft gereden. Dus van mijn part mag het blijven staan. Het viel me trouwens gisteren wel op dat er veel meer voormalige Hermesbussen rondrijden bij Breng dan dat er in het overzicht stond. Wel geteld zo'n 20 bussen (ongeveer). Michael 1988 (overleg) 29 feb 2012 22:36 (CET)
Eigenlijk zou het zelfs bij Novio moeten staan omdat het bedrijf achter Breng Novio is. Maar straks gaat Hermes verder met Breng, dus onderbrengen van de vloot in het Breng artikel lijkt me niet zo een heel groot probleem. Verder dient hier in mijn ogen gewoon alles te staan wat voor Breng gereden heeft. Er zullen wel meer bussen dubbel voorkomen, die bijvoorbeeld later van Connexxion verkocht zijn aan Arriva of zo. Dat kun je niet uitbannen.--Fogeltje (overleg) 2 mrt 2012 16:21 (CET)

Ov-chipkaart[bron bewerken]

Hoe gaat de samenwerking met Arriva op het OV-chipkaart gebruikt in de treinen op het gemeenschappelijk traject Arnhem Doetinchem? Het in en uitchecken gebeurt op de perrons.Smiley.toerist (overleg) 7 jan 2013 14:28 (CET)

Het in en uitchecken gebeurt gebeurt op het traject Arnhem - Doetinchem op het perron bij een Arriva kaartlezer. Op deze kaartlezers zij ook Breng logo's aangebracht. De opbrengst van de OV-chipkaart op dit traject moet verdeeld worden tussen Arriva en Breng. Spoorjan (overleg) 7 jan 2013 14:34 (CET)

Breng kleuren in artikel[bron bewerken]

Het valt me op dat het woord breng in dit artikel en andere artikelen in Breng huisstijl kleuren staat. En dat ik dan denk dat het een rode link is. Sinds wanneer doet wikipedia aan dit soort vorm van reclame? Oftewel, ik vind het nogal storend en het suggereert dat de schrijvers van het artikel niet onafhankelijk zijn. brbbl (overleg) 9 okt 2013 23:42 (CEST)

Ik ben zelf geen fan van dat soort afbeeldingen in het algemeen. Als het over snelwegen gaan plaats men van die afmeldingen met rode bordjes. Ik vind persoonlijk niet dat het de leesbaarheid ten goede komt. Maar dit heeft dus niet alleen met dit artikel te maken. Je kunt dit het beste ergens centraal aanstippen, de kroeg ofzo.Fogeltje (overleg) 10 okt 2013 16:26 (CEST)