Naar inhoud springen

Overleg:Champagne (band)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Kan iemand een OBJECTIEF artikel schrijven over deze band? De persoon die de tekst geschreven heeft, zoals deze er nu staat, is duidelijk NIET onbevooroordeeld. - Werner Tiedink.

Geen wonder, dat is één van de voormalige bandleden geweest. Ik heb het artikel ontdaan van de meest subjectieve waardeoordelen. Gouwenaar 10 mei 2008 22:43 (CEST)Reageren

Doorverwijspagina Champagne[brontekst bewerken]

Ik trof onderstaande tekst aan op de doorverwijspagina Champagne, waar hij niet thuishoort. Ik kan en wil de relevantie en juistheid niet beoordelen, dus ik plaats hem hier maar, voor wie er iets mee wil:

  • Champagne (band), een Rotterdamse band die in de jaren 70 12 hits scoorden, met als hoogtepunt in 1976 de CONAMUS exportprijs voor meer dan 1.500.000 verkochte singles in het buitenland. Champagne bezette in 6 jaar tijd in meer dan 15 landen de eerste plaats van de hitparades met Israël als extreem hoogtepunt door daar met alle singles de eerste plaats te bereiken. b222  ?!bertux 21 jul 2009 23:37 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Champagne (band). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 sep 2018 23:46 (CEST)Reageren