Overleg:Constance Markievicz

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door TheBartgry in het onderwerp Appendix
  Kwaliteitsbeoordeling

Beste mensen,

Het artikel bij dit lemma is vertaald vanaf de Engelse pagina. De meeste fouten die bij de conversie ontstaan, heb ik inmiddels kunnen verwijderen.

Dat neemt niet weg dat er op diverse plaatsen nog gebreken resteren. Zo behoeft zowel de informatie in de infobox als de code/sjabloonitems daarvan enige revisie. Daarnaast zal opvallen dat de tekst van Wikiquote dubbel wordt weergegeven (zie hoofdstuk Trivia); ik heb de oorzaak daarvan niet kunnen vinden.

De ‘dode’ url kan waarschijnlijk weg, tenzij iemand de oorspronkelijke tekst kan archiveren.

Verder is het een hele lap tekst, die ik persoonlijk wel relevant vind, maar wellicht denkt menigeen daar anders over. Een oplossing zou kunnen zijn de tekst hier en daar in paragrafen te verdelen.

En misschien zou een native speaker deze tekst een keer willen vergelijken met de oorspronkelijke en waar nodig willen aanpassen.

Prettige dag verder.

Mvgr.,

Woordenbrij (overleg) 30 jun 2019 15:16 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Constance Markievicz. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 dec 2019 09:51 (CET)Reageren

Appendix[brontekst bewerken]

Mooi onderwerp! Ik heb in de appendixtabel even een onderscheid gemaakt tussen de verwijzende en de verklarende noten, en de link naar het engelstalige artikel onderaan gezet. Hopelijk vinden jullie dit een verbetering. TheBartgry (overleg) 8 mrt 2020 18:51 (CET)Reageren

Bedankt TheBartgry ! Ziet er goed uit.
Prettige avond.
Mvg., Woordenbrij 8 mrt 2020 20:21 (CET)Reageren
Ik heb even de afbeeldingen die verticaal gericht zijn wat verkleind, dat oogt wat strakker denk ik. Het miniatuur-formaat is het meest gewenst voor afbeelding met een horizontale ligging. TheBartgry (overleg) 12 mrt 2020 15:49 (CET)Reageren