Overleg:Consultatiebureau

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Geschiedenis: Ik vind het een ernstige tekortkoming dat er in dit artikel niet wordt terug gekeken naar de geschiedenis. Het verleden is dood? Zo ook u. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.129.136.48 (overleg · bijdragen) 5 feb 2017 17:05‎

Wikipedia is een encyclopedie die geschreven wordt door iedereen samen. Tot nu toe is er kennelijk niemand geweest die kennis kon aandragen over geschiedenis van consultatiebureaus. Het heeft geen enkele zin om de totale gemeenschap ervan te betichten dat ze niet terug kijken naar de geschiedenis. Ik zou zeggen: als je hier verstand van hebt; stroop de mouwen op, klik in het artikel op het knopje 'Bewerken' en voeg de informatie zelf toe. Zo bouwen we Wikipedia samen alsmaar verder op.
Ga alsjeblieft ook niet roepen dat Wikipedia dood is. Klik in de marge maar eens op 'recente wijzigingen' en zie hoe enorm veel er elke dag aan Wikipedia gesleuteld wordt. Dagelijks worden er zo'n 5000 bewerkingen uitgevoerd door honderden vrijwilligers. Maar vergis je niet: de Nederlandstalige Wikipedia heeft inmiddels 2.003.697 artikelen, en het is een enorme klus om die allemaal constant bij te houden. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 6 feb 2017 07:20 (CET)