Overleg gebruiker:Erik Wannee

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Eerdere delen van deze overlegpagina zijn te vinden op:

Corrosietest[bewerken]

Beste Erik Wannee, ik het dit artikel genomineerd voor beoordeling. Ik vind de kwaliteit van het artikel sterk onvoldoende. Akadunzio (overleg) 24 jul 2019 17:24 (CEST)

Beoordelingsnominatie Corrosietest[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Corrosietest dat is genomineerd door Akadunzio.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190724#Corrosietest en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 25 jul 2019 00:56 (CEST)

Kitenge[bewerken]

Beste Erik,

Volgens mij is Kitenge als textiel wel degelijk de hoofdbetekenis, zo wordt het voornamelijk gebruikt, dus liever terug. Doorverwijspagina's als hoofdbetekenis zijn een ramp bij het schrijven, zoals je wel weet denk ik. Bedankt, groeten, Hansmuller (overleg) 17 aug 2019 15:47 (CEST)

Ok, als je dat vindt dan leg ik het eerst voor aan het doorverwijscafé, want voor een hoofdbetekenisconstructie is wel nodig dat de hoofdbetekenis er overduidelijk uit springt. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 17 aug 2019 15:56 (CEST)

Kort Begrip[bewerken]

Hallo Erik Wannee,

Reagerend op deze verzuchtende bewerkingssamenvatting: ik heb, met een heel andere aanleiding, er iets aan gedaan. De tekst van het Kort Begrip mag wel op Wikisource gezet worden en idealiter zou er nog iets over achtergrond, aanleiding, receptie, gebruik en uitbundige uitgeefgeschiedenis moeten komen, maar de lezer die snel een indruk van het boekje wil krijgen, grijpt nu niet meer helemaal mis.

Met vriendelijke groet — bertux 20 aug 2019 12:59 (CEST)

Je zult begrijpen dat ik al lang niet meer wist dat ik ooit die verzuchting had gedaan, maar desondanks fijn dat je het opgepakt hebt. Ik heb het sjabloon 'beginnetje' er daarom nu maar af gehaald. Het artikel voldoet nu m.i. prima als encyclopedische informatiebron. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 20 aug 2019 13:51 (CEST)

Rwanda[bewerken]

Hoi Erik, ik heb een aantal pagina's gemaakt/vertaald over Rwanda en zie dat jij sommige van deze bewerkt hebt. Misschien kunnen we samenwerken aan deze pagina's? Om op een eenduidige wijze deze pagina's te maken en onderhouden. Mocht je nog tips hebben, dan hoor ik ze graag! Kevin 990 (overleg) 21 aug 2019 09:19 (CEST)

Dag Kevin,
Ik ben inderdaad niet consequent bezig om artikelen over Rwandese onderwerpen te bewerken; ik doe dat alleen als ik ze toevallig tegenkom.
Het is niet mijn bedoeling om me echt in dit onderwerp te verdiepen, om de eenvoudige reden dat ik ook al zoveel andere aandachtspunten heb. Ik heb niet specifieke tips; de meeste dingen zul je wel kunnen opmaken uit de bewerkingen die ik deed en - hopelijk - de toelichtingen die ik daarbij schreef. Vaak waren het echter tamelijk kleine dingetjes die ik aanpaste, zoals de lay-out wat mooier maken of een Engelse term ('District') verwijderen omdat die niet bij de officiële naam hoort. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee! Succes en veel plezier met jouw leuke project! Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 21 aug 2019 09:39 (CEST)