Overleg gebruiker:Erik Wannee

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Eerdere delen van deze overlegpagina zijn te vinden op:

Sokpop[bewerken]

Volgens mij staat jou verzoek op de verkeerde plaats op de pagina, namelijk niet bij "nieuwe verzoeken" maar bij "afhandeling door moderator". The Banner Overleg 11 mrt 2018 18:35 (CET)

Aha, ik snapte het al niet helemaal, met al die hidden codes. Ik ga 's kijken of ik dat recht kan breien. Dank voor de melding. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 11 mrt 2018 18:36 (CET)

Osteochondritis dissecans[bewerken]

Hoi Erik Wannee, ik was bezig de lijsten van artikelen op de Engelse en Franse vertaallijsten van het ITV-project wat op te schonen en zag daar je opmerking over het in de hoofdnaamruimte plaatsen van Osteochondritis dissecans. Volgens mij is het de bedoeling dat niet de vertalers maar juist de aanvragers deze artikelen na correctie en wikificering in de hoofdnaamruimte plaatsen Glimlach. Hartelijke groet, Ecritures (overleg) 16 mrt 2018 22:11 (CET)

O, dan heb ik dat verkeerd begrepen. Het leek me eigenlijk wel mooi dat de vertaler het zelf doet; ere wie ere toekomt. Maar ik realiseer me nu dat de aanmaker in de bewerkingsgeschiedenis behouden blijft als je het artikel netjes via hernoeming in de hoofdnaamruimte zet ipv door een nieuw artikel aan te maken. Ik zal het dus voortaan zelf overzetten. Dan hoef ik meteen de vertaler niet uit te leggen hoe dat werkt. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 16 mrt 2018 22:22 (CET)
Ik denk dat dát inderdaad de reden is. Is namelijk best lastig voor ene gebruiker die niet weet hoe het hier allemaal werkt ;) Ecritures (overleg) 16 mrt 2018 22:51 (CET)

Vertalingen medische artikelen[bewerken]

Beste Erik Wannee,

Recent zijn in het kader van het vertaalprogramma een paar artikelen over medische onderwerpen vertaald die door jou zijn aangevraagd. Deze staan inmiddels al een tijdje gereed. Ik ben nu als coördinator voor dit programma aan het kijken welke artikelen momenteel allemaal klaar staan in de projectnaamruimte maar nog niet zijn overgezet naar de hoofdnaamruimte. Zou je kunnen aangeven in hoeverre deze medische artikelen daadwerkelijk gereed zijn voor overzetten naar de hoofdnaamruimte? Moet er nog geredigieerd worden qua inhoud, of is het echt enkel een kwestie van links en/of illustraties invoegen? Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, AWossink (overleg) 20 mrt 2018 13:58 (CET)

Zou je me even willen helpen? Ik had de artikelen Tabes dorsalis (uit het Spaans) en Osteochondritis dissecans (uit het Engels) aangevraagd, en die zijn inmiddels klaar. Ik heb daarnet Synoviale vloeistof nog even opgepoetst, dat al langere tijd in de hoofdnaamruimte stond. Ik heb nu nog Gastro-intestinale bloeding voor staan, maar dat artikel werd niet door mij aangevraagd. Daar is trouwens wat vreemds mee aan de hand, want Gebruiker:Happytravels blijkt het artikel al in de hoofdnaamruimte te hebben geplaatst onder de naam Gastro-intestinale bloedingen, zonder dat ik dat in de gaten had. Daarna ben ik de vertaalde versie op de naamruimte van het vertaalproject gewoon verder gaan verbeteren.
Zijn er verder nog medische artikelen die ik heb aangevraagd en waar mijn medewerking wordt gewenst? Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 20 mrt 2018 15:04 (CET)
Ik heb dat inderdaad in de hoofdnaamruimte gezet, maar er is wel lang gewacht of iemand het nog wilde aanpassen. Toen dat niet gebeurde, is het door mij geplaatst. Je stelt recent dat het op de verkeerde manier in de hoofdnaamruimte is gezet, want dat had moeten gebeuren door herbenoeming. Dat mag echter niet, zo las ik eerder, want bij herbenoeming komt het niet terecht bij 'nieuwe artikelen' en ontspringt dan de dans van controle. Vandaar dat ik het eerst herplaatste. Hoop je hiermee voldoende te hebben ingelicht. Zie hierboven dat je mij hebt proberen the pingen, maar ik heb geen ping ontvangen. Blijkbaar ging er iets mis. mvg. Happytravels (overleg) 21 mrt 2018 15:06 (CET)
Ik heb recent ook eens een ping gemist. Blijkbaar zit er ergens een lek in dat systeem. Enfin, het is nu goed gekomen. Inderdaad ontglipt een artikel de controle van nieuwe artikelen, en dat is niet wenselijk. Maar het verdwijnen van de bewerkingsgeschiedenis is minstens zo onwenselijk. Eigenlijk zou een artikel dat via hernoeming alsnog in de hoofdnaamruimte is gekomen, automatisch ook in de 'nieuwe artikelen' moeten verschijnen; ik zal daar in de Kroeg eens voor pleiten. Want ik heb ooit zelfs eens meegemaakt dat een trol opzettelijk deze omweg hanteerde om een ongewenst artikel aan de controle te kunnen onttrekken, door het eerst in de eigen werkruimte aan te maken, dan te hernoemen en vervolgens de hernoeming vanuit een sokpop goed te keuren. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 21 mrt 2018 15:30 (CET)

Educatieprogramma ITV Hogeschool (vervolg)[bewerken]

Hoi Erik,
Leuk om te horen dat je nog bezig bent geweest met het artikel gastro-intestinale bloeding. Er staan op dit moment nog heel wat vertaalde medische artikelen van mij in de projectnaamruimte. Als je het leuk vind, mogen die ook onder de loep genomen worden als je zin en tijd hebt. Ik heb aan mijn praktijkbegeleider al doorgegeven dat de artikelen gewikificeerd moeten worden, dus ik denk dat daar aan wordt gewerkt, maar de terminologie mag ook gescreend. Ik weet niet of ik ze eerder heb genoemd, maar ik zal de links nog een keer geven.

Vriendelijke groet Rozemarie2017 (overleg) 21 mrt 2018 19:57 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Tankmonumenten[bewerken]

Hi Erik Wannee, Dank voor de goede oplossing, de enige juiste oplossing zelfs! Ik zat denk ik iets te dicht op de discussie zodat ik deze oplossing over het hoofd zag. Dankzij jouw artikel hebben nu alle tankmonumenten in België een artikel. Als je wilt mag je jouw artikel Tankmonument (Bastenaken) ook toevoegen aan Wikipedia:Wikiproject/België/Bijdragen. Groetjes - Romaine (overleg) 1 apr 2018 17:28 (CEST)

Ik ben inderdaad ook blij dat er nu weer gewoon lekker samengewerkt wordt, en dat het gedoe is afgelopen. Ik zag dat de hele discussie in de Kroeg naar het achterkamertje is verbannen. Om nooit meer terug te zien, hoop ik.
Ik zal het artikeltje van mijn hand toevoegen aan de lijst. Groet, Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 1 apr 2018 17:44 (CEST)
Lekker zou ik het niet noemen. Voor dit onderwerp is de oplossing ter plaatse, maar er waren nog een serie onderwerpen van de aanstichter van dit alles. En hij heeft plek nummer 7 voor de Tankmonument-discussie aangekondigd. Afgelopen, ik hoop het wel, maar gezien de platte leercurve heb ik geen hoge verwachtingen. Mijn suggestie aan jou is: blijf vooral die allerhande discussies bekijken of daar ook dit soort simpele oplossingen toegepast kunnen worden, wat dit is het enige wat werkt volgens mij. Dank! Romaine (overleg) 1 apr 2018 17:53 (CEST)
Ach, ik heb op Wikipedia ook een leercurve van meer dan tien jaar achter de rug, en in het begin wilde ik me ook wel eens op de kast laten jagen. Maar inmiddels weet ik dat dat vaak niet een wenselijke weg is. Met zoveel mensen en zoveel meningen moeten we volgens mij allemaal een beetje kunnen incasseren en een beetje kunnen wegduiken. Als er ergens een conflict is - en dat gebeurt helaas veelste vaak - dan trek ik me liever (tijdelijk) terug dan dat ik er bovenop spring. En in het geval van deze discussie bleek gelukkig dat we het allemaal met elkaar eens zijn en ik ben heel blij dat we nu eigenlijk best prettig en productief samen verder werken. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 1 apr 2018 17:59 (CEST)

Flor Peeters (organist)[bewerken]

Beste Erik, Ik ben onder de indruk van de aanpassingen die u hebt doorgevoerd! Met hartelijke groeten,Andries Van den Abeele (overleg) 5 apr 2018 20:23 (CEST)

Dankjewel. Het was wel even werk om alle links naar de organist aan te passen, maar ik vond het nodig. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 5 apr 2018 20:54 (CEST)

Kramp-Karrenbauer[bewerken]

Dag meneer Wannee, Bedankt voor de correctie op de titel van Annegret. Ik had m zelf ook gezien, maar u was me (binnen 5 minuten) voor. Ik vraag me als beginnend wiki-er wel af of zo'n commentaar over "hoeveel fouten" nou echt nodig is. Ik denk van niet. Wel een beetje ontmoedigend. Misschien een volgende keer gewoon zakelijk reageren?

Groet, Hoogwiki

Sorry dat ik me even had laten gaan. Inderdaad kan dat ontmoedigend zijn. Maar ik zag onder de foto de naam op een nog andere manier fout gespeld, en dat vond ik slordig. Mijn advies is om - zeker bij dit soort moeilijke namen - ze te knippen en plakken van een betrouwbare bron elders, bij voorbeeld de eigen website of, in dit geval, de partijwebsite. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 12 apr 2018 07:48 (CEST)

Beste heer Wannee, dank voor de reactie, excuus aanvaard. Naam onder foto: had ik al gecorrigeerd -en een beetje beside the point. Bedankt voor de tip. En dat u het artikel op uw manier nog wat hebt opgeleukt. Groet, H – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Hoogwiki (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Dat 'opleuken' is een vrij algemene manier om artikelen aan te vullen; het heet een infobox. Die geeft een soort overzichtelijke samenvatting. Verder voegde ik de voetnoot toe, waarbij ik helaas mijn handen niet durfde te branden aan de vertaling van de departementen. Ik was trouwens ook nogal in verwarring gebracht door de verschillende functies die er kennelijk in Duitsland bestaan, zoals dat deelstaten dus eigen ministers hebben. Het was een heel gepuzzel of ze een bepaalde ministerspost nou federaal had of in Saarland. Ik weet niet zeker of ik alles correct heb opgeschreven, dus als je er eens kritisch naar zou willen kijken - graag! Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 12 apr 2018 21:50 (CEST)

Zal ik doen. Kijk, zo komen we ergens, dank! H2A02:A454:2934:1:35A5:526F:D001:2A21 12 apr 2018 21:52 (CEST)

vaccinlobby[bewerken]

Hoi Erik, ik geloof ook wel in lobby's. Als er weer een mooi effect bekend wordt gemaakt over een voedingsmiddel, ik noem maar wat, broccoli, of wijn, of geitenmelk, dan denk ik ook altijd dat er een lobby achter zit. Idem denk ik dat over de zonnepanelenlobby, de windturbinelobby, en recent de warmtepompenlobby. En nu is er de anti-facebooklobby die ons bang maakt. Misschien is er inderdaad ook wel een vaccinatielobby die ons allemaal heel bang aan het maken is. Zelf krijg ik al meer dan 10 jaar griepvaccinaties... en al die tijd heb ik geen griep meer gehad. Maar dat zegt niks, n=1. EllyoverlegLet's bridge the gendergap together 13 apr 2018 20:54 (CEST)

Hoi Elly,
Mijn vrouw heeft afgelopen herfst wel een griepprik gehad en maar liefst twee keer de griep gehad. Ik heb nooit een griepprik genomen - wat mijn collega's en mijn werkgever (GGD) ongetwijfeld niet exemplarisch vinden voor het beleid van de GGD - en geen dag ziek geweest. Maar dat zegt natuurlijk ook niks.
In elk geval vind ik dat Wikipedia zich zo onafhankelijk mogelijk moet opstellen ten opzichte van allerlei lobby's. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 13 apr 2018 22:14 (CEST)
En met dat laatste ben ik het helemaal eens! Er was laatst een mosterdlobbyist aan de gang, belief it or not, met de "werkzame stoffen" in mosterd ;-). EllyoverlegLet's bridge the gendergap together 13 apr 2018 22:31 (CEST)
Hmmm, met griepprik voel ik mij doorgaans 8 weken naar wanneer ik tegen de griep aanloop. Zonder griepprik ben ik na tien dagen weer fris en vrolijk... The Banner Overleg 16 apr 2018 15:25 (CEST)

mug-cake[bewerken]

Hoi Erik, Enige tijd geleden hadden we op de te-verwijderen-pagina een discussie over mug-cake. Inderdaad, rode link... jouw suggestie tot samenvoegen is niet uitgevoerd, mijn aanvullingen hebben blijkbaar niks geholpen, want User:MoiraMoira heeft de pagina verwijderd zonder er blijkbaar verder naar te kijken. Ik ben er een paar jaar tussenuit geweest, maar is dit wikipedia anno 2018? Is er nog wat aan te doen? Ik neig nu heel erg naar nooit meer tijd in dit vroeger zo mooie project te steken. ietskleiner (overleg) 16 apr 2018 15:04 (CEST)

In feite had ik de samenvoeging al uitgevoerd en ik heb daarom dan ook maar de redirect aangemaakt. Edoch, ik heb ook het artikel Cupcake geneutraliseerd. The Banner Overleg 16 apr 2018 15:23 (CEST)
Wat ben jij snel met reageren. Maar ik zie de informatie die ik bij mug-cake had toegevoegd niet bij cupcake? Was die infor niet neutraal genoeg? ietskleiner (overleg) 16 apr 2018 16:00 (CEST)
Nee, het was niet neutraal genoeg. The Banner Overleg 16 apr 2018 16:31 (CEST)
In elk geval is het geen rode link meer en kan de lezer ontdekken wat voor iets het is.
Enne... Ietskleiner, soms is Wikipedia een harde wereld maar laat je alsjeblieft niet zomaar uit het veld slaan. Daar is de encyclopedie veelste mooi voor. Welkom terug. Mijn advies: als ergens een conflict dreigt, laat je niet gek maken maar ga gewoon met een ander artikel aan de slag, er zijn onderwerpen genoeg. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 16 apr 2018 18:21 (CEST)

Participatient project pagina[bewerken]

Beste Erik Wannee, Met het participatient project, vanuit het Leids Universitair Medisch Centrum, AMC en anderen, wordt de patiënt meer bij het zorgproces betrokken. Dit principe en het project brengen we graag onder de aandacht van een breed publiek. Ik heb geprobeerd het zo neutraal en objectief mogelijk te verwoorden en heb (onafhankelijke) bronnen toegevoegd. De National eHealth Living Lab pagina is in overleg met DirkVE aangepast en goedgekeurd. Hartelijke groet, DrBobb85 (overleg) 20 apr 2018 11:47 (CEST)DrBobb85

Wat heb jij een zelfbeheersing[bewerken]

Ik zou niet zo netjes hebben gereageerd als iemand mijn gebruikerspagina had beklad. Petje af voor je zelfbeheersing! Met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 23 apr 2018 11:03 (CEST)

't is een beginner... Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 23 apr 2018 12:45 (CEST)

Spelling namen organismen[bewerken]

Beste Erik, dank voor je controles van mijn nieuw gemaakte artikelen. Ik zag echter dat je een soortnaam (Ucayalimiervogel) met hoofdletter schreef waar volgens de spellingregels een kleine letter moet. Als een aardrijkskundige naam aan het woord vast zit, moet het met een kleine letter. Dit heb ik ooit bij de Taalunie expliciet gevraagd. Dus sintbernhardhond etc. Zelf heb ik wel moeite met die uit twee delen bestaande aardrijkskundige namen, maar eigenlijk is Rio-de-Janeiromiersluiper ook niet volgens de regels. Groeten, HWN (overleg) 23 apr 2018 17:37 (CEST)

Toen ik op 'publiceren' had geklikt, twijfelde ik al. Dank voor je terugkoppeling. Weer wat geleerd. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 23 apr 2018 17:41 (CEST)

Lex Karamoy[bewerken]

Verwijder maar mijn upload op Commons van Lex Karamoy, die je genomineerd hebt. Ik ging ervan uit, bij een foto, die op commons is geplaatst een uitsnede gemaakt mocht worden Ik zie het wel vaker. Maar, Dat mag dus niet. Ldhank (overleg) 24 apr 2018 17:10 (CEST)

Stond die foto dan al op Commons? Dat wist ik niet. Je had alleen geschreven dat hij afkomstig was van het Nationaal archief, en daar staat de foto in hetzelfde formaat. En er staat bij dat er copyright op rust, en daarom is het verboden om hem op Commons te zetten. Maar door jouw opmerking ben ik wat verder gaan zoeken, en merkte ik dat je inderdaad ook een andere foto op Commons zette die ook van het Nationaal archief afkomstig is, en waarbij staat dat die 'Public domain' is. En de door mij genomineerde foto lijkt een uitsnede uit die andere foto te zijn.
Het kan volgens mij niet zo zijn dat er auteursrechten gelden op een uitsnede van een foto waarop zelf géén auteursrechten gelden. Dus ergens klopt er iets niet. Ik laat het verder aan de deskundigen over om hier een oordeel over te vellen; ik heb in elk geval bij mijn nominatie geschreven wat er mogelijk aan de hand is. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 24 apr 2018 17:34 (CEST)
Helder. Voor de goede orde, een foto in het originele formaat had ik gevonden op commons (CC0), maar vond ter illustratie van het lemma een uitsnede beter. Het origineel is beschikbaar gesteld door Nationaal archief, en dat heb ik als zodanig ook op de uitsnede vermeld. Ldhank (overleg) 24 apr 2018 17:53 (CEST)

Nominaties[bewerken]

Hoi Erik Wannee,

Ik zag net het gesprek tussen jou en Apdency enerzijds en Rode raaf anderzijds. Ik zag dat jullie ook verwezen naar Ecritures. Fred Lambert is er ook eentje die er een handje van heeft om nieuwe bewerkingen op nietszeggende wijze de nek om te draaien en dat ook nog meent te mogen goedpraten. Mijn volledige instemming en steun heb je als je dit soort gedrag de kop wil indrukken. Lieden die zich niet fatsoenlijk opstellen naar nieuwe bewerkers zijn een bedreiging voor dit mooie project. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 16 mei 2018 20:08 (CEST)

Bedankt voor de ping. Ter info: bovengenoemd gesprek kwam voort uit deze nominatiesessie en daarin verwees ik reeds naar een (gearchiveerde) discussie tussen Ecritures en Fred over dit onderwerp. Apdency (overleg) 16 mei 2018 20:16 (CEST)
Ik loop al een paar jaartjes mee op Wikipedia en weet inmiddels min of meer hoe de hazen lopen. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 16 mei 2018 21:17 (CEST)

Nominatie[bewerken]

Dag, Erik Wannee. Zojuist heb ik het artikel tussengastheer moeten nomineren, om redenen zoals vermeld op deze pagina. Groet, Jürgen Eissink (overleg) 27 mei 2018 12:10 (CEST).

Ad Jansen verzetsstrijder Haarlem en Wikisource[bewerken]

Hallo Erik. Ik weet dat ping bij mij niet werkt omdat ik een sjabloonhandtekening gebruik, dus even op deze manier. Je zei op de beoordelingspagina van Ad Jansen verzetsstrijder Haarlem dat de tekst misschien wel iets is voor Wikisource. Ik had in mijn overleg met PAF Jansen al gezegd dat ik het met de nominatie eens ben, wat hij kon begrijpen, maar dat ik toch vind dat de tekst "ergens" behouden moet blijven. Ik heb echter geen ervaring met Wikisource. Kun jij op genoemde overlegpagina reageren? Hartelijk dank en met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 4 jun 2018 11:44 (CEST)

Plaatje Porygon[bewerken]

Dat plaatje van Porygon staat achter commentaar, want de afbeelding staat niet op Commons, en is mogelijk ook een auteursrechtenschending aldaar. Leuk dat je "alvast" de parameters hebt verbeterd, hopelijk komen ze ooit nog eens van pas ;-) Edoderoo (overleg) 15 jun 2018 09:10 (CEST)

Ach ja, het ging me eerder om die andere wijziging, waarbij ik een rode link introduceerde. En toen pakte ik die maar meteen mee. Als hij verwijderd wordt zal ik er geen milliseconde wakker van liggen Glimlach Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 15 jun 2018 13:23 (CEST)

taal bij bronnen[bewerken]

Hoi Erik, de inconsequenties komen door de (o zo handige) automatische bronvermelding van de visuele editor. Soms haal ik het "nl" weg (omdat mensen er moeite mee hebben), soms vergeet ik dat, en de editor is ook niet altijd consequent, wellicht omdat de informatie op websites ook niet altijd consistent is. Bedankt voor het opknappen en schoonmaken in elk geval! Heb je nog iets toe te voegen over de herenmuilen trouwens? Het artikel heeft een sterke bias. (Ik had liever de titel muiltje, maar ja). EllyoverlegLet's bridge the gendergap together 17 jun 2018 12:08 (CEST)

Aha, ik heb een hekel aan die visuele editor, vandaar. Maar uiteraard poets ik dat soort dingetjes graag op, met vermelding van een bewerkingssamenvatting.
Ik heb op dit moment niet echt een verdere toevoeging over herenmuilen. In ziekenhuizen lopen heel veel artsen erop, vooral chirurgen, omdat je ze bij het omkleden op de OK zo makkelijk aan en uit kunt trekken. Elke seconde is tijdswinst, nietwaar? Zeker bij een spoedoperatie. Hoewel ze in de operatiekamers inmiddels langzamerhand vervangen lijken te zijn door Crocs. Maar ja, dat lijkt me niet echt iets om in het artikel te zetten. En verder is het OO door een dokter die ook weer niet zo vaak in ziekenhuizen komt. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 17 jun 2018 12:23 (CEST)

vierentwintighoek[bewerken]

Dus tot twintig stoppen we? Ik vind 24 ook best een aardig getal. Jaap Kooiman (overleg) 20 jun 2018 13:21 (CEST)

Ja, ik zat me ook af te vragen waar we stoppen. Laten we die discussie voeren op de beoordelingspagina; die wordt beter gelezen dan mijn overlegpagina. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 20 jun 2018 13:22 (CEST)
  • Bovendien staat deze ook op anderstalige Wikipedias. Jaap Kooiman (overleg) 20 jun 2018 13:22 (CEST)
Dat is nooit een argument. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 20 jun 2018 13:25 (CEST)
Geeft kennelijk wel aan dat ze het daar wel de moeite vinden en waarom hier dan ook niet? Zonde van de formules. Jaap Kooiman (overleg) 20 jun 2018 13:30 (CEST)
Het is in elk geval niet de bedoeling om een pagina Zeventienhonderddrieëndertighoek aan te maken om je punt kracht bij te zetten, dat druist in tegen het principe van Wikipedia:PUNT. Die experimentele aanmaak heb ik daarom ongedaan gemaakt. Apdency (overleg) 20 jun 2018 15:35 (CEST)
Ik zag het. 'Zonde van de formules.' (citaat van hierboven) Dan moet men maar aannemen dat het niet bijzonder moeilijk is om een willekeurig grote reeks artikelen over veelhoeken aan te maken; liefst met een bot, tot aan het aantal hoeken dat we democratisch gezien zinvol achten, bv. de megagon, zoals in de discussie werd voorgesteld. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 20 jun 2018 15:39 (CEST)
Waar blijft de nominatie van de elfhoek, dertienhoek, veertienhoek, vijftienhoek, zestienhoek, zeventienhoek enz.? Jaap Kooiman (overleg) 20 jun 2018 18:10 (CEST)
Nogmaals: Laten we die discussie voeren op de beoordelingspagina; die wordt beter gelezen dan mijn overlegpagina. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 20 jun 2018 18:16 (CEST)
Of zie ik dit verkeerd? Lach P.S.: Het sjabloon was verwijderd. Groet, ErikvanB (overleg) 22 jun 2018 02:51 (CEST)

Reactie Madagaskar[bewerken]

Hoi! Na een jaar toch maar even een reactie Nummer12(overleg) 11 jul 2018 10:32 (CEST)

Ets vs Etsen[bewerken]

Hoi Erik,

Op Wikipedia:Samenvoegen/201807 heb ik met Gebruiker:VanBuren een discussie over of en zo ja hoe Ets en Etsen een overlap met elkaar hebben. Omdat jij ook wel het een en ander weet van materiaalkunde vroeg ik me af of jij kunt bevestigen dan wel ontkrachten wat ik daar beweer, zodat VanBuren en ik de discussie kunnen afsluiten. Ik hoop dat je kunt helpen!

Groetjes, Sietske | Reageren? 11 jul 2018 18:26 (CEST)

Hoi Sietske, ik ben even heel druk met mijn werk (waarnemen van collega's die met vakantie zijn) maar pak het op als ik wat meer tijd heb. Overigens weet ik niet super veel van dit onderwerp. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 12 jul 2018 20:16 (CEST)
Alle begrip hoor. Het was ook maar een vraag. :-) Succes met de vakantiedrukte! Sietske | Reageren? 12 jul 2018 23:15 (CEST)