Overleg:Crematieoven

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

DFW Europe[brontekst bewerken]

Beste Wikipedia moderators,

Natuurlijk staat DFW Europe als bedrijf ervoor open om goede informatie te verschaffen aan Wikipedia en mee te helpen om dit onafhankelijk te doen.

Maar als ik zelf kijk naar de pagina "crematorium" bij de externe links daar stikt het dan van de "advertentie links" want wat is de meerwaarde van bijvoorbeeld de links naar "crematorium.eu", "uitvaartkaart.nl", "crematoria.nl" op deze pagina? Meewerken willen wij maar al te graag alleen zien wij deze informatie wel als datgene wat wij weten en daarvoor nooit iemand is geweest die deze Wikipediapagina's (crematieoven en cremulator) heeft aangemaakt.

Gelukkig is er een moderator bij Wikipedia die alles van crematieovens af weet... Wij zouden dit graag wel willen aanvullen (aangezien het onze tekst is) maar zien daarvoor graag een link terug naar onze website. Daar is dus geen sprake van advertentie link maar gewoon een bronvermelding! Tevens is het zo bij de pagina voor de cremulator dat DFW Europe de uitvinder is van de cremulator in samenwerking met de TU Enschede. En alleen daarom alleen al recht heeft op een plaatsing op deze pagina met naam en toenaam. Want waarom zou anders de Koninklijke Facultatieve wel vernoemd worden die ook in 1913 al met bestaande crematieovens werkten en daarvoor helemaal niet zelf hebben bedacht, dan alleen de club op te richten?

Aangezien wij bij DFW Europe de pagina "crematorium" als voorbeeld hebben gebruikt. Dachten wij dat een link naar onze website toch minimaal is vergeleken met de bovenstaande advertentie links van de genoemde 3 waarvan 2 zelfs van hetzelfde bedrijf Uitvaart.nl zijn. Dus blijven wij erbij dat als het bovenstaande wel kan van Wikipedia moderators... Dan kan die kleine link als bronvermelding ook wel geplaatst worden.

Eveneens is DFW Europe wel een eigen Wikipedia pagina waardig aangezien dit bedrijf wereldwijd het meest innovatieve bedrijf is als het om crematieovens gaat en het als eerste bedrijf voor elkaar heeft gekregen dat er energie efficiënt kan worden gecremeerd. Bij een crematorium in Denemarken is het zelfs zo dat alles qua energie groen is gemaakt door de overtollige warme terug te geven aan de plaatselijke stadsverwarming. Dit heeft de "Koninklijke Facultatieve" tot op heden niet voor elkaar gekregen. En deze bieden jullie als WikiPedia wel een eigen pagina aan? En dat alleen maar omdat deze club in 1913 de eerste in Nederland was?

Graag hoor ik van jullie.

Met vriendelijke groet,

DFW Europe – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.124.27.18 (overleg · bijdragen) 30 jan 2017 15:37‎ (CET)[reageer]

Op uw overlegpagina staat reeds uitleg en hulp. Gelieve te stoppen met het plaatsen van de bedrijfsreclamelinkspam. In het artikel crematie zijn de commerciële links nu verwijderd. MoiraMoira overleg 30 jan 2017 16:00 (CET)[reageer]