Overleg:Elton John

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 27 mrt 2007 00:19 (CEST)[reageer]

De openingssong van Lion King is toch niet "Can you feel the love tonight", maar "Circle of Life". Die andere zit wel in de film maar niet als openingssong!

Sir Elton John kreeg in 1997 de eretitel 'Sir' in het Verenigd Koninkrijk. Naar mijn mening zou deze eretitel voor zijn naam moeten staan in het artikel. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Dshapiro (overleg · bijdragen)

De eretitel "Sir" die hoort bij lidmaatschap van de Orde van het Britse Rijk is (zoals de naam al aangeeft) een Britse eretitel. Het is hoogst ongebruikelijk om deze titel ook in andere talen te gebruiken; en dat doen we hier dus ook niet. Het wordt ook niet gedaan bij andere beroemdheden met een OBE/CBE/KBE, zelfs niet als ze (zoals bv Bono) een 'hogere titel' hebben. CaAl 20 okt 2010 09:17 (CEST)[reageer]

Meer informatie graag[brontekst bewerken]

Te weinig informatie. Wellicht kan er meer aan toegevoegd worden? Dit artikel staat al op de "Dit kan beter"-lijst maar ondanks dit wordt er weinig aan gedaan. Ivo Goedhart (overleg) 28 jun 2011 18:14 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Elton John. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 dec 2019 12:50 (CET)[reageer]