Overleg:Geneesmiddel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De link bij de dermatologische preparaten: "pasta"klopt niet. De verwijzing naar de Italiaanse keuken is niet juist!

"Voel je vrij en ga je gang" - je kunt de link aanpassen als je wilt, of is er geen artikel te vinden dat wel past? Jörgen (vragen?) 15 jan 2006 14:24 (CET)

Definitie geneesmiddel[bewerken]

Is het niet logischer om een definitie te gebruiken uit de medische wetenschap ipv een (semi-)juridische ? Als je binnen een wetenschap iets wilt definiëren pak je ook niet de Van Dale. ErikH 26 apr 2008 12:52 (CEST)

@ErikH, niets houd je tegen om, wanneer die er niet staat, er nog een andere definitie bij te zetten. Doordat de wetgeving Europees is geregeld, is de bijvoeging van deze juridische def. niet onlogisch. Groet, Lidewij 26 apr 2008 13:33 (CEST) taalfix Lidewij (overleg) 5 nov 2013 11:38 (CET)

Lees ik het goed dat een medicijn volgens een Europese definitie ook effectief moet zijn, en dat het in de Nederlandse definitie een middel is dat minstens genezing beoogd (en dus niet perse effectief hoeft te zijn)? Lezen jullie dat ook zo? En zo ja, hoe gaan we dit verwoorden? Timelezz (overleg) 5 nov 2013 09:11 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Geneesmiddel. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 22:57 (CEST)