Overleg:Geschiedenis van de Joden in Rusland

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit is een zeer eenzijdig artikel[brontekst bewerken]

Ik de eerste zal zijn om te erkennen dat veel onschuldige Joodse mensen het slachtoffer zijn geworden van anti-semitisme. Maar dit artikel is op dat punt wel heeeeeeel eenzijdig. Er zijn ook vele duizenden Joodse mensen geweest die het bloed van miljoenen niet-Joodse mensen (en overigens ook van vele onschuldige Joden) aan hun handen hebben. Daar vind ik hier nauwelijks iets van terug. Ook wordt de oorzaak van anti-semitisme hier eenzijdig bij de anti-semieten neergelegd. Ook dat is een uiterst eenzijdig verhaal. Ook de Joodse-gemeenschap zelf heeft in het tot stand komen van het anti-semitisme een eigen niet te onderschatten rol gehad. Ook dat wordt hier niet belicht. Ten gevolge van dat proces zijn aan beide zijden vele miljoenen onschuldigen het slachtoffer geworden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.168.243.40 (overleg · bijdragen)

Er zijn ook vele duizenden Joodse mensen geweest die het bloed van miljoenen niet-Joodse mensen (en overigens ook van vele onschuldige Joden) aan hun handen hebben.
Hmm... Kun je vertellen hoe en wanneer dit het geval was in Rusland?? - MrBlueSky 17 jan 2009 00:32 (CET)[reageer]
Misschien doelt de gebruiker op en:Jewish Bolshevism en de Jevsektsia. --hardscarf 23 jan 2009 14:05 (CET)[reageer]

Meer voetnoten aub[brontekst bewerken]

Dit artikel bevat slechts één voetnoot. Referenties zijn nodig om de tekst wetenschappelijke waarde te geven en om lezers toe te laten de bronnen te controleren. Zonder referenties, zeker daar waar schijnbaar vermoedens worden geformuleerd - bv. in "Stalin overleed datzelfde jaar en als hij niet gestorven was zouden massa's Sovjet-Joden gedeporteerd worden", komt een tekst eerder zwak over. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 194.78.58.60 (overleg · bijdragen)

Helemaal mee eens. Zo'n zin zonder bron is een encyclopedie onwaardig. Mocht je overigens het artikel zelf willen verbeteren, zou ik dat van harte toejuichen. Kleuske (overleg) 9 dec 2015 10:28 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Geschiedenis van de Joden in Rusland. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 okt 2019 09:26 (CEST)[reageer]