Overleg:Gone (boek)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Ysbert in het onderwerp Titel

Dag Wikipedia, gebruikers,

Ik heb zojuist voor de derde keer de Gone artikel aangemaakt! Op de Engelse Wikipedia staat het ook! Maar ook met een afbeelding erbij. Ik zou ook heel graag de afbeelding van het boek erbij willen hebben. Ik ga nog 2 andere pagina's aanmaken waaronder: Deel 2 Honger en deel 3 Leugens van het boek. Ook de auteur Michael Grant, daar wil ik ook een artikel over maken.

Is het zo goed? Of verbetering? Laat het me weten!

Groet, Rob --XRobLoeffenX 25 mrt 2010 13:31 (CET)Reageren

Beste Rob,
Wat voor artikelen je ook maakt, onze collega's staan altijd klaar om mee te helpen. Oja, dit bepaal je zelf hoor. Wat wij hier anders willen verbeteren wij zelf! Gr, Diamant | ? 25 mrt 2010 16:12 (CET)Reageren


Hmm... Waarom niet gewoon "De Wind" in plaats van "The Breeze" bij Brianna? In het boek heb ik volgens mij het woord "Breeze" niet zien staan?

81.204.209.189 25 apr 2010 17:25 (CEST)Reageren

jongvolwassenen[brontekst bewerken]

Ik ben zo vrij geweest het woord jongvolwassenen te veranderen in tieners. Mogelijk is het jargon of een neologisme. Het staat niet in Van Dale. maar wel in de m.i. niet geheel te vertrouwen site 'encyclo.nl' die hier slechts zichzelf citeert.  Klaas|Z4␟V25 jun 2013 12:21 (CEST)Reageren

Titel[brontekst bewerken]

Gone is de naam van de serie, terwijl dit artikel over het eerste boek in de serie, Gone: Verlaten, gaat. De titel zou moeten zijn Gone (boekenserie).

Ysbert (overleg) 17 aug 2015 23:22 (CEST)Reageren

Dit artikel lijkt automatisch vertaald te zijn. Misschien goed als dat eens goed bekeken wordt.