Overleg:Herman Hertzberger

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Binnen dit overleg stel ik voor het gehele stuk over Herman Hertzberger te verwijderen. Het is te veel reklame voor dit bureau terwijl juist ook de kritiek op zijn werk herhaaldelijk wordt verwijderd. Kritiek is: weinig begrip voor bewegingen van groepen mensen ! Denk hierbij ook aan de andere bouwwerken zoals Orpheus Apeldoorn. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door ? (overleg · bijdragen)

Indien je het artikel wilt nomineren voor verwijdering doe je dat hier. Je plaatst één van de sjablonen op dit artikel en zet het artikel op de lijst van te verwijderen pagina's met de reden. Er lijkt hier echter geen sprake te zijn van reclame en indien kritiek voortdurend wordt verwijderd zal daar wel een goede reden voor zijn. Zo niet, dan kaart je dit aan bij die persoon. Mij oogt het artikel encyclopedisch genoeg om te laten staan. Denk er de volgende keer a.u.b. ook aan uw posts te ondertekenen met 4 tildes (~~~~). --Woody|(?) 3 apr 2010 17:50 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Herman Hertzberger. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 jan 2018 16:37 (CET)Reageren

verkeerde link in opsomming werken van HH:[brontekst bewerken]

de link naar het kantoor van het Ministerie van Sociale zaken wijst nu naar een nieuw gebouw dat niets met HH te maken heeft, en dat komt omdat SZW (3 jaar geleden) verhuisd is. Omdat ik niet weet hoe ik het zou moeten verbeteren laat ik dat graag aan iemand over die dat wel weet. Het gaat om het gebouw aan de Anna van Hannoverstraat 4, Ben Verbeek

PS ik heb vele jaren in dit kantoor gewerkt en heb bewondering voor de architect Herman Hertzberger die het zo bedacht heeft. In een kantoorgebouw dat zo groot is ervoor zorgen dat je na elk hoekje een compleet ander beeld krijgt en waarin je niet hoeft te verdwalen als je kunt lezen en de structuur kunt begrijpen. Fantastisch!