Overleg:Lijst van gastrollen in Friends

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Bron[brontekst bewerken]

Dit artikel is vertaald van deze versie van het artikel List of guest stars on Friends op de Engelstalige Wikipedia. Ninane (overleg) 14 mrt 2007 17:03 (CET)Reageren

Theodore Hannigan (Gregory Itzin )[brontekst bewerken]

Over het personage "Theodore Hannigan" wordt vermeld:

  • Theodore Hannigan is de vader van Phoebe's vriendje Mike, en verschijnt in een restaurant met zijn vrouw, Mike en Phoebe, waarbij Phoebe ze in verlegenheid brengt. Later is hij te zien bij de bruiloft van Mike en Phoebe, waar hij Mike's moeder gedrogeerd heeft om haar te laten komen.

(Ik heb hierbij wel een zinsdeel verplaats uit de regel ervoor naar het begin van deze regel, maar) speelt deze beschreven situatie/scene zich daadwerkelijk af in een restaurant? Gebeurde dat niet gewoon in Hannigan's ouderlijk huis? (Mike Hannigan's ouders zijn niet onbemiddeld en wonen in een luxe appartement, volgens mij met personeel en bedienden)? -- martix (overleg) 19 jun 2018 15:24 (CEST)Reageren

Slechts enkele (rode) links naar episodes[brontekst bewerken]

Er worden bij de verschillende acteurs/gastrollen naar één of meer seizoen/aflevering-nummers verwezen, waarvan slechts enkele een rode wikilink zijn; de meeste zijn gewoon zwart (niet gelinkt) en er is – voor zover ik zie – geen enkele blauwe wikilink (dus naar bestaande artikelen over een enkele aflevering); volgens mij zijn e ook geen artikelen over afzonderlijke afleveringen.

Zijn de rode links nu het gevolg van eerder wel bestaande maar thans verwijderde artikelen, en kunnen die links maar beter opgeruimd worden, of staan die artikelen ergens bij iemand in de steigers en is te verwachten dat ze op korte termijn blauw worden?
Of anders gezegd, is het te verwachten dat er van die afleveringen afzonderlijke artikelen geschreven gaan worden en ooit blauw worden, of kunnen we alle afleveringen maar beter zonder wikilink (in het zwart) in het artikelen opsommen? -- martix (overleg) 19 jun 2018 16:30 (CEST)Reageren

Ik mis er een paar...[brontekst bewerken]

Volgens mij was er ook een mrs Burgin, toen Rachel en Joshua werden betrapt in het ouderlijk huis van Joshua. Volgens mij waren er twee "Hot Girls" die een probleem hadden met de verwarming toen Joey en Chandler op zoek waren naar aapje Marcel Alle andere zussen van Joey toen Chandler was vergeten met welke zus hij gezoend had. De oma van Joey, 1x aan tafel met alle zussen en 1x bij Monica op bezoek om een televisie-optreden van Joey te bekijken, dat eruit geknipt is. Paolo, de foute Italiaan waar Rachel een tijdje een relatie mee heeft. De collega paleontologie waar Ross en Charlie voor willen vluchten vanwege zijn taalgebruik, de collega's die hem op Barbados in het zwembad willen gooien.

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Lijst_van_gastrollen_in_Friends zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 4 jan 2022 06:16 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.