Overleg:Luc De Vos (professor)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Professor Luc De Vos was nooit in "bezet" West-Duitsland. De Bondsrepubliek Duitsland was sinds 1954 niet meer "bezet" want in dat jaar werd West-Duitsland, nu Duitsland, lid van de NAVO en waren de aldaar gestationeerde troepen geen bezettingstroepen meer!!!

Overigens was Luc De Vos bij mijn weten nooit kolonel. Nadat hij tot majoor gepromoveerd is, heeft hij ontslag genomen uit het leger en is professor geworden aan de Koninklijke Militaire School. Als voormalig leerling aan de Koninklijke Militaire School en zelf voormalig officier, meen ik te mogen stellen dat Luc De Vos dus nooit kolonel is geweest. U hoort dit te checken. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2a02:1810:4d16:5600:6c38:c075:6db1:72eb (overleg · bijdragen)

Dat had u makkelijk zelf kunnen aanpassen. Het is de opzet van Wikipedia dat eenieder (dus ook u) niet alleen de feiten kan verifiëren, maar (als die niet blijken te kloppen) zelf verbeteren. Het eerste deel werkt, blijkt... Kleuske (overleg) 4 apr 2015 13:28 (CEST)[reageer]

Ik denk dat u als originele auteur dat best zelf doet. Ik ben maar een gelegenheidslezer van die artikelen en weet niet eens hoe dat moet. Waarom past u dat niet aan? Dat onderdeel over de "bezetting" van Duitsland kan u alvast verbeteren. Dat van Luc Devos kan u eventueel verifiëren. Of laten vallen, dan bent u zeker geen fout te vertellen.